o
o

Aug 5, 2014

Something small / Pikkujuttuja


Small things, the details - makes me smile. Tin can for oil from Granit. From yesterdays dinner, black beans (just because they where pretty) and with a pasta and quality parmesan also tasteful. And  grumpy, brownie colored little one who just started a day care after a long holiday. 

- - - 

Joskus, tai varsinkin silloin kun pitää tehdä jotain hyödyllistä ja tylsää, pitää tehdä ihan jotain muuta. Lapsilta olen sen oppinut. Tajuavat elämää niin paljon paremmin kun me aikuiset. 
Yläkerran katto pitäisi maalata, mutta olen päättänyt olla katsomatta koko kattoa. Ei sen kummempaa. Keskityn muuhun, pieniin yksityiskohtiin vaikka kotona. Niitä rakastan. Kattoa en, vaikka maali kohta ropisee päähäni. Mustia papuja ostin, kun olivat niin kauniita. Pastan ja hyvän parmesanjuuston kanssa vielä hyviä. Purkin nappasin Granitista. Inhoa rumia purkkeja ja pidän siitä, että asiat mitä tarvitsen ovat esillä. Vika ei suoraan liity tähän. Suklaakeksin värikseksi paahtunut pikkupoika, joka hetki sitten tuoksui aurinkorasvalle ja hiekalle. Aloitti päiväkodin kiukkuisena. Eihän kukaan jaksa pukea päälle näillä helteillä. Mutta joku pieni yksityiskohta olisi hyvä pukea päälle. Koitin selittää...

4 comments:

 1. Ihana pieni sulkaakeksipoika! <3 Tuommoisia minulla oli 3 kappaletta 30 vuotta sitten :) Ja olen kanssasi aivan samaa mieltä noista yksityiskohdista! Jatketaan samaan tyyliin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lapset, siitä sen ajan kulun tajuaa. Tämäkin pieni pellavapää ajaa "kohta" partaansa ;-) mutta ei ihan vielä - onneksi. Nukahti juuri alakertaan rankan päiväkotipäivän jälkeen. Kiitos kommetistasi Anne-Maria ja helteistä loppukesää! Tämä on minusta ihan parasta aikaa. Lomat on levätty, virtaa pisaa, helle hellii ja kaikki uusi on taas edessä.

   Delete
 2. Anonymous10/8/14

  Hi, where is the beautiful cork tray from?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, I bought it from Artek but it´s from Ekobo so you can also buy it from their web shop.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!