o
o

Aug 5, 2014

I just like to organize / Järkkäily on jees


Kids "hallway". Actually an old entry closet which we renovated few years ago. We just took the door away and tiny piece from the wall. Before the schools starts I wanted to clean and organize this corner. White boxes are for caps, hats and cloves. Black ones for rain clothes. These simple, white shoe shelves which I found from Bauhaus, helps a lot. 
Less things you have, easier life is and when you find those things easily, its even more easier.

- - - 

Tykkään järkkäillä. Ei sen kummempaa. Samalla kun järkkäilen, mietin usein asioita, jotka pitää ratkaista. Työjuttuja useimmiten. Nyt kun koulun alku lähenee ja työt vellovat päässä, eteinen piti organiseerata. Asiaan liittyy myös putkiremppa joka tässä menneen kevään siivitti arkeamme. Ei ollut paha, mutta muutamia pikku juttuja meni uusiksi. Kuten "lasten"eteisen seinä, joka siirtyi hieman. Taakse tuli uudet putket. Samalla kun siivosin pölyt ja maalasin seinät, asensin uuden hyllyn katraamme kengille. Hatuille ym. on omat lootat ja sadekamoille omat, nuo mustat ylhäällä. Yksinkertainen, valkoinen hylly löytyi Bauhausista
Arki sujuu aina paremmin kun tavaraa on vähän ja vielä paremmin, kun sen vähän löytää vielä helposti. 

9 comments:

 1. Kyllä niin totta on toi tavaran määrästä ja löytämisestä. Ja niinpä panin juuri äsken kolme säkkiä taas roskiin, yhden vaatekeräykseen.

  ReplyDelete
 2. :D Vähän - parempi ja vähän parempaa, sen kun aina itsekkin muistaa. Ei kertyisi.

  ReplyDelete
 3. Anonymous6/8/14

  Oh, you are so organised, I wish you could come to my place and work some magic there !! My mother is also super organised, but the gene missed a generation ... :-( Grtzz, Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. When I was a child and I had a playhouse, my favorite was to re organize the house, not play with it ;D

   Delete
 4. Oh me too! I have been working my way through the entire house re-organizing

  ReplyDelete
  Replies
  1. I seem to have a soul mate :D

   Delete
 5. Kuka mahtaa olla naulakon valmistaja, istuisi hyvin omaan asuntoonkin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naulakko on kotiutettu aikoinaan Formwerkistä ja taitaa kuulua heidän omaan tuotantoonsa. Kannattaa kysellä sieltä, Annankadulla Helsingissä - ihana liike.

   Delete
 6. Hienoa, kiitos tiedosta.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!