o
o

Aug 29, 2014

Kitchen vol. 2 / Vielä kerran keittiössä + HABITARE arvonnan voittajat

We renovated our kitchen little less than four years ago, but still it was time to make small "face lifting" here. I showed earlier some pics and here´s more. We repainted the white concrete floor. With three kids our "fake epoxy" floor was already turned to light grey... Then we changed the tiles ( I like these basic 15cm x 15cm ones, instead of glass ), wall sockets and the faucet. And everything is almost ready, just one missing front slap from the cabins but it´s coming - Someday. Right now, I have little bit too much going on but thank god it´s friday!

- - - 

Vielä muutama kuva, pienellä pintaremontilla kohennetusta keittiöstä. Vähän hätkähdin, kun kaivelin kuitteja. Mielestäni teimme rempan pari vuotta sitten, kuittien mukaan lähes neljävuotta sitten... Ehkä on ihan hyvä pitää blogia, niin pysyy omassa elämässä mukana, tai muistaa ainakin jotain. Ruuhkavuodet - sitä tämä todella on. 
No, lattia on nyt uudelleen maalattu. Se alkoi jo olla vaaleanharmaa, ei valkoinen. Lattian pohja on hienotasoitettua betonia ja se maalattu 3-4 kertaan betoluxilla. Eli kyseessä on sellainen wannabee epoksilattia. Nykyään Tikkurilalla on muuten kotikonstein levitettävää epoksimaalia. Onko joku kokeillut? Uudet laatat mustilla saumoilla ryhdittivät myös kummasti ja se hana mistä jo postailin on piste iin päälle. 
Sitten nämä Habitare arvonnan voittajat. Avec-liput lähtevät seuraaville:

-Lotta Koistinen25/8/14 Osallistun kilpailuun. Syksyssä parasta on kumpparit ja pikkasen kirpsakat säät.
-kauniitneliot25/8/14 Mukana arvonnassa :) Syksyssä parasta on kaikenlaisen uuden miettiminen, oli se sitten sisustuksen, pukeutumisen tai vaikka harrastusten saralla.
-Liina / Villa Ilona25/8/14 Ikinä en ole Habitaressa käynyt, nyt olisi ihana päästä! Syksyssä on kivointa tunnelmallisemman sisustuksen tuominen kotiin. Kesä on menty huolettomasti huidellen, syksyllä kotiin haluaa aina hiukan enemmän panostaa. :)
-scaredy-cat26/8/14 Syksyn juttu on pitkään odottanut eteisen uudistus. Siitä on hyvä aloittaa, ennen kuin joutuu kaivamaan syksyvermeet kaapista...
-MaaritElina Mun syksyn juttu on halu startata kaikki alusta. Lapset saa hetken parempaa ruokaa ja hetken harrastan. Kunnes :)

Laittakaa s.postia aquariusblog@gmail.com ja ilmoittelen tietojanne eteenpäin. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille.

8 comments:

 1. Anonymous30/8/14

  Meillä mies juurikin tänään maalaili tikkurilan epoksimaalilla meidän teknisen tilan lattiaa. Ainakin se oli helppo levittää. Pinnasta ei tietenkään tullut ihan tasainen koska pohjatyöt oli tehty vähän sinne päin. Mitä haluaisit tietää?
  Saru

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lähinnä käyttökokemuksia eli oliko helppokäyttöinen jne. Purkin kyljessä olevan tekstin mukaan tuli vähän sellainen fiilis, että pitäis olla ammattimaalari käyttääkseen tuota "koti"epoksia. Varsinkin kun sen ekan massan levitys täytyy mennä hyvin tasaisesti. Haluasin testata, eli täytyy kai vaan kokeilla.

   Delete
 2. Yksinkertaisen tyylikästä. Upean näköinen keittiö teillä!

  ReplyDelete
 3. Upean näköistä! Ovatko laatat kiiltävä- vai mattapintaiset? Mistä ostitte laatat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laatat ovat perus 15x15cm seinälaattoja ja näitä saa ihan kaikista k-raudoista tms. Missä vaan on kaakeleita myynnissä. Omaa ostopaikkaa en enään muista, nämä ovat kylppäriremontimme jämiä. Kiitos!

   Delete
 4. Anonymous23/9/15

  Hello

  Greatings from Iceland
  Love your blog! Can you tell where you got the black wallsockets ?. Kristbjörg

  ReplyDelete
  Replies
  1. These are called Renova sockets and from Schneider. I think you can find these from Iceland. Thank you!!
   http://www.schneider-electric.fi/sites/finland/fi/tuotteet-palvelut/sahkoasennuskalusteet/renova.page

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!