o
o

Sep 2, 2014

Fig tree with pinch of tile red / Viikunapuu ja pienipala tiilenpunaista

Lately if have "decorated" at home, it means I´ve just bought some house plant and thats it. Simple, chic, inexpensive - and I´m just so fascinated about all green stuffs. My latest find is this beautiful fig tree, which actually comes to my work project, more about that later. Second fall crush is dark tile red and finally I found nice linen from Finnish brand Anno´s collection. Enjoy the week! Here in Helsinki started the Design Week so it´s gonna be a busy week.

- - -

Viimeaikojen kotisisustukseni ovat pyörineet viherkasvien ympärillä. Huomaan myös, että kannan kukkia aina työjuttuihin. Nyt löytyi komea viikunapuu, projektiini mitä olen vääntänyt viime viikot. Tosin hedelmät tuskin ehtivät kypsyä. Viikuna on kesäkasvi, talven tullen se pudottaa lehtensä ja ryhtyy talvehtimaan. Vähän niinkuin minäkin.  Varaudun jo henkisesti talveen ja ehkä tuon Lumin koivukynttilän nuuhkiminen auttaa. Sekin kyllä lähtee vielä töihin ja minä koitan mennä perässä.
Annolta on tulossa uusia syyssävyjen pellavapussilakanoita, mitä olen odottanut jo kädet ojossa. Musteensininen pitää ainakin hankkia ja esimakuna olkoot nämä tiilenpunaiset tyynynpäälliset. Mukavaa syysviikkoa! Ensi viikolla onkin jo Habitare ja ehkä törmämme.

Viikunapuu - Kukkakauppa La Reine
Tyynynpäälliset, linen - Anno
Koivu-tuoksukynttilä,  wax candle - Lumi Accessories
Marmoritarjotin - Olkkari

4 comments:

 1. Hei kanssatalvehtija! ;) Upea on viikunapuu, ja ihana sen ruukku+alusta yhdessä! Täälläkin yritän löytää juuri sen oikean asenteen uhkaavasti lähestyvän talven läpi menoon, kyllä se taas tästä. Ja onneksi välissä on vielä syksy! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heipähei! Eiköhän me ensin nautita tästä ihanasta syksystä. Tuli eilen kunnon "pudotus" kun aloin miettimään pimeitä marraskuun päiviä - eivät ole mun juttu ;-) Kiitos ja kaunista syksyä Anna.

   Delete
 2. Ostin alkukesästä myös viikunapuun ja tykkään kovasti. Se on oikein riehaantunut kasvattamaan lehtiä evakkokotimme verannalla. Yksi hassu juttu siitä paljastaui.. se haisee kissanpissalle. Mutta en anna sen haitata, koska kyse ei kuitenkaan ole siitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämähän on välimeren kasvi eli saa nähdä kuinka viihtyy tumman talven läpi. Mun piti heti mennä nuuhkimaan… Ei ei haissut tämä yksilö. Voisko olla multa tai lannoite joka haisee.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!