o
o

Sep 19, 2014

Office rearrangements / Työhuonetta järjestykseen

My rearrangements continues. Home office has been a total mess and I really needed to do something about it. String shelves with a work top used to be in this corner. Yesterday I took it away and repainted the wall. Grey storage shelf is from the hardware store (cost 25€) And when this is totally ready, I´ll show you more pics. Happy, happy weekend!

Metal storage shelf / K-Rauta
Mästerby Stool / Ikea

- - - 

Usein kotona olisi tarvetta siivous-, remontti- ja sisustusalan ammattilaiselle... Kun aika menee töissä ja mökillä, ei koti pysy kunnossa. Välillä kuitenkin pitää vaan tsempata. Vaikka öisin. Työhuone on pitänyt laittaa kuntoon, kerran jos toisenkin. Eilen illalla irottin String-hyllyn työtasolla, tarvitsen isomman työpöydän. Ajoin K-Rautaan, hain varastohyllyn ja samalla purkin maalia (Cello, mattapinta ja väri M499 Mantteli). Paklasin reijät kiinni, maalasin ja silleen. 
Harmaa on vaan niin hieno, eri kiiltosävyissäkin. Ja kunhan tämä tästä taas etenee, laitan lisää kuvia. Nyt on vaan pakko taas lähteä mökille. Hyvää ja kaunista viikonloppua!

Varastohylly (25€) / K-Rauta
Jakkara / Ikea

14 comments:

 1. Hienolle näyttää :) Tuo Mantteli on kyllä hyvä harmaan sävy, meidänkin kodista löytyy sitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seinässä oli aijemmin basaltti, mutta nyt vähän vaaleampi tuntui hyvältä. Kiitos, syksyn väri minulla taitaa olla harmaa:D

   Delete
 2. On kyllä kaunis harmaa. Tekee mieli alkaa itsekin maalailemaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tela vaan käteen ja hommiin. Maalaminen on ihanaa, jotenkin terapeuttista. Vähän kun uusi alku.

   Delete
 3. Anonymous19/9/14

  Very nice and balanced! A cactus seems to be the only plant species in the world that does not die under my hands... Tragic, I know :-) Have a nice weekend with not too much office work! I will decorate (and clean !!) the student room that my son will go to next week, studying away from home... brrr, will he be ok?? Exciting new life ! Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow -thats really exiting. They just grow so fast. Enjoy the fall Marie!

   Delete
 4. Anonymous20/9/14

  Ei ollut meijän k-raudassa.. Mitkä ton mitat on? Sopiiko esim partsille?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No pöh! Omani ostin ruoholahdesta ja nämä ovat ihan peruskamaa. Korkeus on 150cm mutta 180cm löytyy. Miks ei partsille, ehkä ajan kanssa saattaa ruostua jos saa kolhuja.

   Delete
 5. Wonderful as always.

  ReplyDelete
 6. Anonymous22/9/14

  Tuota jakkaraa ei saa tällähetkellä ikeasta! Menin ostamaan, sitä oli hyllyssä ja pääsin kassalle asti. Kassan lukieassa viivakoodi tuli tieto: TUOTE LUKITTU! Kassahenkilö otti jakkaran multa ja sanoi että ei voi myydä sitä, sen turvallisuutta tutkitaan...

  Höh, olisin ostanut...niin kaunis mutta kippaakohan se, kun ylempi porras "ilmassa", tuetta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, no jopas on. Ei se kyllä meillä keiku mihinkään. Pitääpä jäädä seuraamaan tilannetta, omistammeko hengenvaarallisen tuotteen vai ei. Joskus nää jutut menee vähän liian pitkälle. Aalto-jakkarakin on tietyssä kulmassa, kolmijalkaisena todella kiikkerä. Koskakohan se kielletään.

   Delete
 7. Anonymous2/10/14

  Varastohyllystä vielä, maalasitko sen vai myydäänkö sitä tuon sävyisenä, ihastuin siihen ja kaikkeen muuhunkin stailauksessasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se myydään ihan tuon värisenä, sellainen petroolinharmaa. Kiitos kovasti! Niin ja kokoa on tuo 150cm korkea ja sitten 180cm korkea. Tämän ostin Ruoholahdesta.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!