o
o

Oct 2, 2014

Interior design project for NCC - part II / NCC sisustusprojekti - osa II

If you saw my last NCC post, you can now compare. This is exactly same kind of 106 square meter apartment in Kalasatama (Fisherman´s Harbor), except some surface materials are different, like the darker parquet and white kitchen tiles. More information about the apartment you´ll find from here
Pictures: Pauliina Salonen

- - -

Jos näit edellisen NCC-postaukseni, niin tässä on nyt huoneisto nro. II.  Kyseessä on sisustusprojektini toinen, neljännen kerroksen asunto Kalasatasassa. Ja täällä asuu mielikuvituspariskunta "herra ja rouva +50 v." Eli pariskunta joka on myynyt ehkä Marjaniemestä omakotitalon, ja haluaa nyt asua huolettomasti, lähellä keskustaa mutta meren ja luonnon läheisyydessä. Pohja asunnossa on täysin sama, pintamateriaalit ovat hitusen erilaiset. Ja bonus, mitä kuvissani ei näy on iso parveke ja sauna. Jos asunnot tai vaikka vain sisustus kiinnostavat, näyttöajat ja lisäinfo löytyy tästä linkistäKuvat: Pauliina Salonen

Olohuone / Living room

Sohva ja nojatuoli Muuton Oslo, Finnish Design Shop. Matot Bargi Berber, Ellos. Gubin Pedrera-lasipöytä Finnish Design Shop. Tarjoiluvaunu vintage Merivaara, yksityinen. Valaisin Bell Tom Dixon, Finnish Design Shop. Pienet metallirasiat, H&M home. Vanha teak-jääpalakulho, yksityinen. Verhot on ommeltu Eurokankaan Ginger-pellavasta nro. H201.
Musta sivupöytä Hay Elephant, viininpunainen kynttilänjalka, Finnish Design Shop. Hylly, K-Rauta. Laatikot sekä iso apteekkipullo, Granit. Sininen Aalto-vaasi, Iittala.

Muuto´s Oslo sofa and lounge chair, Gubi´s Pedrera glass table, Tom Dixon´s Bell light and  Hay´s Elephant side table, all from Finnish Design Shop. Vintage Merivaraa glass/ metal trolley, private. Carpets Bargi Berber, Ellos. Custom made curtains from Eurokangas.
Metal shelf, K-Rauta. Wooden boxes, Granit. Dusty blue Aalto vase, Iittala.

Makuuhuone / Bedroom

Ritiläpenkki, Artek. Pellavatekstiilit, Balmuir. Filtti H&M home. Siniset tyynyt ommeltu Eurokankaan pellavasta. Pieni yöpöytä, Ellos. Menun Chunk-kynttilänjalka, Finnish Design Shop. Tuoli Ton nro.30, Forme.

Bench, Artek. 100% linen textiles Balmuir. Small table, Ellos. Chair Ton nr. 30, Forme.Työhuone / Home office

Tammi työpöytä Hay Copenhague, Finnish Design Shop. Työtuoli Rival , Ateljé Lyktanin Plug-lamppu ja Vitran puu-ukkelit, Artek. Hylly K-Rauta. Harmaa villamatto Alta, Ellos. Valkoinen ja harmaa Aitio-säilytin, Iittala. Pöytäkalenteri, Marimekko. Kori lattialla, Olkkari

Hay´s Copenhague table, Finnish Design Shop. Konstantin Grcic´s  Rival chair,  Ateljé Lyktan´s Plug lamp, wooden "dolls" from Vitra, all from Artek. Grey Alta carpet, Ellos.Vierashuone / Guest room

Sivupöytä Kehä, Artek. Kynttilänjalat Nappula, Iittala. Valaisin Kultakello, Artek. Tiilenpunaiset pellavatekstiilit, Anno (kaupoissa lokakuun lopussa). Tyyny ommeltu Johanna Gullichsenin kankaasta. Matto, yksityinen. Tuoli XL December, Nikari. Kukat, La Reine.

Side table Kehä, Artek. Candle holders Nappula, Iittala. Pendant lamp Golden Bell, Artek. Tile red 100% linen, Anno. Pillowcase is sewed from Johanna Gullichsen´s textiles. Old carpet, private. Chair XL December, Nikari.Keittiö / Kitchen

Pöytä Muuton 70/70 sekä Normann Copenhagenin Knot-tuolit, Finnish Design Shop. Sarpaneva-kasari ja harmaat Vitriini-lasirasiat Iittala. Ruusupuinen sivupöytä, Helsinki 2nd Hand. Kuparinvärinen lamppu, Hemtex. Vitran tool-box, Artek.

Muuto´s 70/70 table and Normann Copenhagen´s Knot chairs, Finnish Design Shop. Sarpaneva pot and grey Vitriini  boxesIittala. Rosewood side table, Helsinki 2nd Hand. Brass lamp, Hemtex.


19 comments:

 1. Loving this styling too! I really like the palette you used, especially the mix between greys and earthy reds! It's funny just yesterday I blogged about the plug lamp saying that I might choose a white or grey one, now that I see the red in your styling I'm not so sure anymore!!!

  ReplyDelete
 2. I have the white version from Plug and I love it - But also the grey is gorgeous and the red... So I can understand it´s difficult to choose, sorry ;-) Ateljé Lyktan just has nice lamps. Thanks :D

  ReplyDelete
 3. Kauniisti olet sisustanut! Upeaa värien yhdistelyä :) Erityisesti pidän tuosta vierashuoneesta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kuvajaankin suosikki. Käytän henk.koht vähän värejä, mutta töissä sävyjen kanssa on todella kiva pelailla.

   Delete
 4. Kaunis oli paikan päälläkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pauliinan kuvat kyllä tuovat bonusta. Harmitti kun unohdin sanoa siitä tuolista... Kiitos Piia!

   Delete
 5. Raikasta ja selkeää! Hienosti olet ottanut huomioon yksityiskohdat ajatellen asukkaiden iät. Tykkään!

  ReplyDelete
 6. Voi miten kaunista, ihanaa jälkeä Minna! Ihan uusia tuotetuttavuuksia minulle, esim. tuo Rival-tuoli ja jopa tuo Artekin sivupöytä. Ja sitten oli hauska nähdä Iittalan Sarpaneva-pata, jonka juuri hiljattain olen ottanut omassa keittiössä käyttöön, ja menettänyt sille sydämeni kertakaikkiaan :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kehä on Artekin vanha klassikko jota löytyy myös mustana ja kiva jos se nyt nousi esille. Voi olla että on jäänyt vähän pimentoon. Rival on sitten uutuus, joka tule myyntiin vasta vuoden alusta ja tuo kappale on mallikappale, taisi oranssi värikin jäädä tuolista pois. Oli ehkä liian eksoottinen, mutta tähän täydellinen syyslehtien väri ;-) Ja kiva kuulla että Sarpaneva on löytänyt tiensä sinne, minultakin löytyy kaunis vanha klassikkopata jota käytämme aina talvella. Mukavaa viikonloppua Tanja!

   Delete
  2. Aina oppii jotain uutta - kiitokset! Ja mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Delete
 7. Anonymous3/10/14

  Hei, hommasin meille tuon k-raudan harmaan hyllyn, joka on simppeli ja kauniin värinenkin. Tarkoitus olla lasitetulla parvekkeella kukka/kynttilä hyllynä. Aika kiikkerä kuitenkin on ja tuntuu ettei pysy pystyssä, kuinka sinä olet saanut pysymään kasassa kuitenkaan ruuvaamatta hyllyä seinään kiinni?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyllyn lovet pitää loksahtaa kunnolla paikoilleen. Sinulla voi olla vino lattia partsilla, en oikein osaa muuta sanoa. Onhan hylly kevyt ja vähän kiikkerä, mutta kunnolla kasattuna ainakin minulla toimii. Ja jos tuntuu että heiluu, kiinnittä se seinään. Näissä asunnoissa en voinut kiinnittää seinälle mitään.

   Delete
  2. This is my favourite. It feels warmer :-).

   Delete
 8. Tämä on todella hieno sisustus, varsinkin vierashuoneen lämmin värimaailma hivelee silmiäni. Kuvat 1 ja 2 ovat todella upeat.

  ReplyDelete
 9. Anonymous10/10/14

  Onnittelut, Miss Moss nosti nämä hienot kuvat sivuilleen!
  t: Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkkauksesta Maria :D

   Delete
 10. Anonymous11/10/14

  Todella raikkaan ja selkeän näköistä, olematta kuitenkaan yhtään tylsää! Vierashuone on oma suosikkini. :) Osaatko kertoa Bargi Berber mattojen laadusta? Olisin kiinnostunut tilamaan kyseisen maton, mutta pelkistä kuvista ei saa varmuutta villan laadusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matot ovat perinteisiä berber-mattoja mutta uustuotantoa. Ainoa miinus on se että nukkaavat alkuun, mutta se ongelma on vähän kaikissa paksuissa villamatoissa. Kiitos isosti!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!