o
o

Sep 29, 2014

Monday // Keskeneräinen maanantai
Here in a blog world, you can crop away all the paper piles and the clutter. My home office is still unfinished.  Too much work and specially paper work (which is not the nice part...) Have a sunny monday.

- - - 

Onneksi keskeneräisyyden voi rajata blogista pois ja näyttää vain sitä parempaa puolta. Ei paperipinoja,  kuittikasoja ja likaisia kahvikuppeja. Kotitoimisto odottaa yhä viimeistelyä, kuten moni muukin kotiasia, mutta kuittikasat täytyy raivata nyt. Freelancerille kiire on vain hyvästä, joten valittamaan ei kyllä aleta. Ehkä vähän yötöitä täytyy tehdä tällä viikolla, mutta auringonpaisteen siivittämänä - Sehän käy. Oikein hyvää maanantaita!

5 comments:

 1. Toi ensimmäinen kuva on mun silmään ihan täydellinen. Ihania esineitä ja asioita todella kivasti aseteltuna. Tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan hirveesti ei ole aseteltu, tämä tosin on se siirti kulma. Pöytä peittyykin sitten papereista... Mut joo, harmaa on aina kaunis. Kiitos Anna!

   Delete
 2. Sulla on niin makeita kuvia ihanasta kodista niin ajattelin haastaa sut.. http://marjamailla1.blogspot.fi/2014/09/haaste-pyorea-punainen-matto.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kääääk, mä olen niin luuseri näissä haasteissa. Aina unohdan ne ja nyt on ihan karsee työkiire. Mutta joo, oma suosikki kulma on, ja jos jossain välissä ehdin räpsätä kuvan niin palaan tähän. Kiitos ihana!

   Delete
 3. Anonymous1/10/14

  Perfectly organized! I hope my son is 10 % as organized in his student room (far away). Even with 10 % I would be happy :-). Have a nice week! Marie

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!