o
o

Nov 3, 2014

For the cottage / Mökkijuttui

Plans for our cottage´s extension part are ready and here´s something for the "bathroom" - meaning a room where we gonna have a washbasin but no running water :D so the toilet will be also a waterless version, something like this.
Enamel basin (36€) - Bauhaus / Towel - Saana & Olli / Sockerärt pitcher - Ikea / Aitio container - Iittala

- - - 

Taas näitä mökkijuttuja.  Olen suunnitellut meille pienen, vaatimattoman wc / kylppärin, mökimme uudisosaan joka rakennetaan nyt talvella. Vesi ei tule sisälle, pidetään ihan mökkilinjaa tässä rakentamisessa. Joskus tulevaisuudessa, tarkoitus on vetää sisälle ns. kesävesi. Aloitetaan nyt näillä ja lisäksi tulee taloyhtiön roskiksesta dyykattu kaunis, 60-luvun lankapeili lasitasolla. Jäi vaan pois, kun olisin itse ollut kuvassa :D
Sitten kun pahimmasta konkurssista on vähän pääty kuiville, hankitaan vielä polttava Separett-kuivakäymälä, joka vaikuttaa hyvin oikein oivalta mökkioloihin.
Emalilavuaari (36€) / Bauhaus / Pyyhe - Saana ja Olli / Sockerärt-emalikannu - Ikea / Aitio-säilytin - Iittala.

11 comments:

 1. &0-luvun lankapeili on superhieno. se taitaa meillekin tulla kun on kerran jemmassa yksi kappale ja yläkerran kylppäri tehdään modernisti minibudjetilla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää minibudjetit on aika hot nyt ;-) Niitä peilejä myydään minusta uustuotantona K-Raudassa. Ihan satavarma en ole, mut muistelen joskus nähneeni vastaavan. Omani on kauniisti ajan patinoima ja kuulunut aikoinaan talomme alkuperäis kylppäriin.

   Delete
  2. Se peili on Finnmirrorin mallistossa ja varmastikkin K- Rauta myy niitä. Tämä mun peili on kans aikas patinoitunut versio.

   Delete
  3. Joo, Finnmirror se on, kiitos muistutuksesta. Näitä vanhoja, yhä tuotannossa olevia klassikoita täytyy nostaa esille.

   Delete
 2. Anonymous3/11/14

  Hei miten toi lavuaari toimii? Eli onko siinä pohjassa viemäri vai onko vedet tarkoitus kipata pihalle (siinä on kuitenkin ruuvinreiät seinäkiinnitykseen)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan normaalisti toimii eli pohjassa on reikä viemäröinnille. Allas kyllä asennetaan seinään ja siihen tulee viemäröinti (käsienpesua ym varten) mutta vesi kannetaan vielä sisälle.

   Delete
  2. Anonymous5/11/14

   Ok, kiitos vastauksesta :) Mietin tuollaista autotalliin.

   Delete
  3. Sinne se sopii täydelllisesti. On varmaa alunperin ns. teknisten tilojen lavuaari.

   Delete
 3. Anonymous3/11/14

  Old (very old!) looking enamel sink and watering can, versus ultramodern toilet, just a great combination,I love it !! Marie

  ReplyDelete
 4. Hello,
  long time since I was here, but had problems with phone app of bloglovin, it did not read all my blogroll.
  I took time this evening to catch up on your posts. You have made lots of improvements on you summer cottage.
  I really like the upgrade design. And this toilets....I am fascinated with incenerating toilet, sounds so sci-fi.

  Happy advent time
  Greetings from the south of Europe
  Maja

  ReplyDelete
  Replies
  1. This is just a plan Maja. Works should start new week so this will be a winter renovation. It sound sic-fi but it really works and also looks quite normal. You too! and greetings from stormy Helsinki

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!