o
o

Nov 4, 2014

One pic from the weekend / Viikonlopulta


Just one pic from the weekend. I tested the Sennerholt poster. Grey is my favorite but dark (ink) blue is also nice. Poster looked fine here, but it already moved to our bedroom...

- - - 

Harmaa on suosikkini, mutta hyvä musteensininen alkaa myös olla todella lähellä. Niimpä olen kieli pitkänä odotellut Annon (pahasti myöhässä olevia) syysuutuuksia, eli tummansinisiä pellavapussilakanoita. Tulevat kuulemman ihan pian. Niitä odotellessa, muutti musteensininen juliste  jo sunnuntain testailun jälkeen makkariin...

10 comments:

 1. Anonymous4/11/14

  Odotan samoja lakanoita! Enkä ole edes koskaan tykännyt sinisestä, nyt vaan kelpais tuo musteensini-sade-mustikka sävy. Ehkä johtuu just siitä että en ole saanut sinisyys överiä 90-luvulla.. Mutta kun myös tummanvihreä olisi kaunis ja viininpunainen.. Minkä valitsisi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, oma lempparini 80-90 luvun taitteessa taisi olla tummansininen ;-) Sen sinisen! Ruosteenpunainen oli jo ncc projektissani ja kaunishan se on, mutta tummansininen sopii paremmin omaan palettiini. Vihreän vävy ei toimi omaan silmääni.

   Delete
 2. Sininen sopii todella hyvin harmaan kanssa ☺ looking good!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin on Kirsi ja hyvää & kaunista viikkoa!

   Delete
 3. Sama väri täälläkin kolahtaa :)

  ReplyDelete
 4. Täällä on toinen, joka on kytännyt niitä sinisiä pellavalakanoita koko syksyn. Ei näy, ei kuulu. Sä olet varmasti sävyn nähnytkin livenä, mutta mun tuurilla se on jotain muuta kuin ajattelin ;) Ei tosin ole korvaakaan tuotetta löytynyt, vaikka olen haeskellut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En itse asiassa ole, vain sen ruosteenpunaisen joka vilhtaa ncc projektissa. Pitäisi tulla näinä viikkoina. Näin jo uudet kevään värit ja nekin oli ihan suloiset.
   Joo, ei oo vastaavia näkynyt. H&M homelta pitäisi tulla tummansininen puuvillalakana (soittelin jo senkin perään) eli sitä vielä odotellessa :D
   Vinkkaan heti jos löydän!

   Delete
 5. Minna, you are so right, the dark blue is fantastic! I love it!
  Have a happy time
  Elisabeth

  ReplyDelete
 6. Kyllä, musteensininen kolahtaa täälläkin. Laitoimme juuri yhdelle seinälle kudottua tapettia, jossa musteen sininen pohjaväri ja nyt viereinen seinä pitäisi maalata tuolla tapetin pohjavärillä. Saas nähdä kuinka helppoa on löytää juuri se oikea sävy. Myös koboltinsininen on alkanut viehättämään. Olen harmitellut jo pari viikkoa, etten napannut kierrätyskeskuksesta täydellisen koboltinsinisiä laattoja itselleni. Niistä olisin saanut hienon pöydän pariksi valkoisille vanhoille Aallon puutarhatuoleille :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!