o
o

Nov 30, 2014

Home office & grey tones / Harmaan sävyissä

Yesterday I had a massive cleaning and re-organizing mania and I moved one of the String shelfs from the boy´s room to my "office". With a work top this shelf works fine as a light office table.  Finally this room starts to be ready. 

- - - 

Eilen se iski, ihan hirveä järkkäys ja siivousvimma. Kävin komerot läpi ja sain muutamat keskeneräiset kotiprojektit etenemään. Vähän jäi virta päälle kiireisestä työviikosta. Onneksi näin. Poikien huoneen kaksi jo painosta vaappuvaa String-hyllyä vaihtuivat yhteen ja järkkäsin vihdoin oman kotitoimistoni. Toimiihan tämä näinkin. Nyt vain nautitaan harmaudesta.

10 comments:

 1. Beautiful colors, clear and stylish!
  Cheers PiPa

  ReplyDelete
 2. Anonymous1/12/14

  What a clean and fresh result ! Have a nice and inspired working week ! Marie

  ReplyDelete
 3. Hei,
  yksi kysymys tuosta sinun työpisteestä.
  Olen miettinyt meidän tietokoneelle samanlaista komboa, mutta mietityttää
  mahtuukohan siihen koloon 78cm leveä hylly.
  Eli kysymys kuuluu, minkä levyinen tuo sinun setti kokonaisuutena on?
  Siis kannattimesta kannattimeen. :) Kuulema joulupukki voisi tuoda sellaisen...
  Olisin kiitollinen, jos viittisit mitata ja laittaa kommentia tulemaan.
  terveisin, Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Anna! Tämä setti on ihan perus 30cm syvä String-hylly kokonaisuus johon olen vain laittanut tuon työtason. Hyllyt sekä taso on 78cm leveät + päälle tulee nuo hyllyn kannattimet eli kokonaisuus on muutaman millin alle 80cm Toivottavasti tämä auttoi :D

   Delete
  2. Heips. Tämä auttoi paljon. Kiitos. Täytyypä alkaa mittailemaan, mutta pahasti epäilen etten saa sitä siihen koloon mahtumaan. Kapeampi hylly olisi parempi, mutta etsinnöistä huolimatta en löytänyt siihen tietokoneelle sopivaa pöytälevyä. Nyt mitta käteen ja mittailemaan. :)
   t. Anna

   Delete
  3. Varmaan paras ratkaisu tuollaiseen tilaan olisi kiinteät hyllylevyt seinästä seinään ja alla tyotaso samalla metodilla.

   Delete
 4. Hetkinen, oliko tämä toimiston seinä myös sävyltään Basaltti? Näyttää jotenkin tummalta tässä kuvassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on siitä seuraava sävy vaaleampaan (Tikkurilan värikartasta) ja nyt en muista nimeä... Tumma valo ehkä vähän vielä tummentaa seinää. Basaltti oli seinän väri aijemmin, vedin päälle asteen vaaleamman sävyn.

   Delete
 5. Kiitos! Kyseessä lienee siis M499 Mantteli. Näyttää kyllä tosi hyvältä tässä. Harmaathan reagoivat mahtavasti valon vaihteluihin: vaalenevat valoisassa ja tummenevat hämyssä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, juuri se. Värikarttaviuhka on jossain työpakissa, eli kiitos muistutuksesta. Näitä sävyjä kysellään aina ;-) Joo, rakastan harmaata ja juuri sen takia, että se elää aina kauniisti valon mukana. Ja mattapintaisena - totta kai.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!