o
o

Nov 16, 2014

Oslo


Life is full of temptations and especially my work life...  I try to avoid buying my own props but this time I could´t resist the Oslo chair from Muuto. Chair still looks for its place here. I have three options and I think beside window is now best but maybe tomorrow it moves towards the sofa...
Last week I finally downloaded the Photoshop CC program and thank´s to my dear, talent friend Pauliina, I can now use it a little bit.  Days are now short and dark so some extra light is definitely needed.

- - - 

Onhan tässä aina paljon kiusauksia ja useimmat ohitan aika tyynesti, mutta Muuton Oslon kohdalla päätin tiivistää työsuhdetta, eli kantaa tuolin kotiin tuolta Kalasatamasta. Oslo vielä etsii vähän itseänsä, tai siis paikkaansa.  Kohteita on kolme ja luulen että ikkunan edessä on nyt paras ja huomenna ehkä sohvan vieressä... Nojatuoli on ollut hakusessa jo tovin ja tämä on juuri sopivan iso mutta silti hyvin siro. 
Otin myös itseäni vähän niskalenkistä kiinni ja latasin vihdoin Photoshopin. En taas tajua mikä siinä on kestänyt. Nyt testailen sen käyttöä ja kiitän hyvää, lahjakasta ystääväni Pauliina, joka jaksoi jeesata - Tumpeloa. Mutta, kuten aina sanon - Tekemällä oppii ja myös virheitä tekemällä. 

4 comments:

 1. That chair is just pure perfection - it looks good everywhere :-D

  ReplyDelete
 2. V A U ! Miten multa on ihan mennyt ohi tällänen ihanuus? Voi että, rupesin ihan haaveilemaan meillekin sitä vähän joka nurkkaan.. niin on sulomuotoinen tuoli! Erityisesti tuossa ikkunan edessä tykkään siitä. Onnittelut upeasta uutukaisesta! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oslo on aika sulavalinjainen nojatuoli, taitaa olla viime kevään Muuton uutuuksia. Tattista vaan :D

   Delete
 3. Hieno! Minullakin tällainen on mennyt jotenkin ohi. Tais tulla yks haaveilukohde lisää listalle :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!