o
o

Nov 18, 2014

The Hunting Chair / Metsästystuoli + RFH.n Valon Ilta


Børge Mogensen´s  Hunting Chair. Designed in 1950 for the exhibition of the Copenhagen Cabinetmaker´s Guild whose theme that year was "The Hunting Lodge". 
Nowadays hunting chairs looks slightly  different, its camouflage and nylon but this classic I prefer thought hunting I don´t. Manufacturer Fredericia Furniture.

- - -

Aikamoinen metsästystuoli. Suunnittelija tanskalainen Børge Mogensen. Kööpenhaminan Huonekkalupuuseppien Killan näyttelyyn vuonna 1950, jossa teemana oli "metsästysmaja" (Huom!  vapaa käännökseni valmistajan sivuilta.) Että silleen 50-luvulla. Nyt se olisi maastokuvioitu, kokoontaittuva nailontuoli. Tästä kyllä pidän, vaikka metsästämisestä en välitäkkään.Valmistaja Fredericia Furniture.

Tuohon Republic of Fritz Hansen Store Helsingin, Valon Iltaan mahtuu vielä, eli tulkaa ihmeessä mukaan ja nähdään siellä. Ilmoittautuminen käy vaikka tästä.

3 comments:

 1. Näkisin hyvinkin itseni tuossa istuskelemassa uusia ideoita metsästäen. Tuoli on tuttu, mutta eipä olisi ikinä tullut mieleen, että se on metsästystuoli. No, enpä ole tainnut koko sanaa koskaan kuullakaan. Tai ainakaan noteerata.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin näen itseni tuossa "metsästämässä" todella hyvin ;-) Minulle saman herran Spanish Chair on tutumpi, tämä jäänyt vähän takavasemmalle. Ihana, mutta hyvin hintava kuten kaikki laatu ja käsityönä tehty. Todellinen unelma, joka näyttää minusta melkein paremmalta vanhana ja patinoituneena.

   Delete
 2. tutu-täti19/11/14

  Kyllä se on silmiä hivelevän kaunis. Vaan noin matalasta ei tämä vanha täti ylös ilman apua pääse nousemaan!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!