o
o

Nov 21, 2014

X-mas by Artek / Artekin joulua
Artek started to decorate their Christmas this week and I popped in with my camera. My blog has started a cooperation with Artek and as you can believe I´m honored. A legendary company with legendary design classics, so it´s nice to see when something new and interesting or specialities like the X-mas "bazaar" that has been built. 
And because my styling for X-mas is green this year, these dark green walls with black himmelis caught my attention. Also Laura Väinölä´s window installation with moss, flowers and Artek classics will be stunning. Today is was still "under construction".

Moss green Aalto vase is a special edition made for Vitra Design Museum´s 2nd Nature exhibition and now it´s also available at Artek Helsinki (120€)

- - - 

Blogini on aloittanut pienimuotoisen yhteistyön Artekin kanssa ja kävin tänään assarini Miian kanssa kurkkimassa miltä Esplanadin kulman joulu näyttää. Hyvältä - kuten jo arvasin. Perinteisen punaisen ja puun rinnalla oli syvä tummanvihreä ja syvien sävyjen ystävälle, etenkin se iski silmää. Myös mustat Eija Kosken himmelit olivat piste iin päälle. Ikkunan metsä installaatio á la Laura Väinölä oli vielä kesken, mutta huomenna, varsinaisena avajaispäivänä, sekin jo kukoistaa.

Tuo tummanvihreä Aalto-vaasi on alunperin tilattu Vitra Design Museumin 2nd Nature-näyttelyyn  ja nyt numeroitu erikoiserä on saatavilla myös Artekista (120€). Ja täytyy sanoa, että tähän mennessä ehkä paras näkemäni väri, kirkkaan vaasin lisäksi.

Ja jos viikonloppuna liikutte joululahjaostoksilla keskustassa 22-23.11 kaikki Artekin omat pientavaratuotteet -20% ja yli 100€ ostoksista 20€ lahjakortti. Avoinna la: 10-16 ja nyt su: 12-18

Artek Helsinki, Eteläesplanadi 18. Arkisin: 10-19 ja lauantaisin: 10-16

17 comments:

 1. Woooow!!! Congrats on this collaboration! I think Artek made a good choice picking you as their "ambassador" in the blogosphere, and since I follow your blog from very far away I'm also happy to know that I'll be updated on what goes on with Artek, one of my favourite brands since childhood!!! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Artek is great brand and it´s nice to hear they have a fan from Buenos Aires ;-)

   Delete
 2. Voi mitä ihanuuksia siellä taas on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps ja tuo ikkuna kannattaa käydä kurkkaamassa, siitä tulee hieno.

   Delete
 3. Teet yhteistyötä upean liikkeen kanssa, onnea sinulle ja onni heille, että saivat sinut! Mukavia hetkiä työhösi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan vain pientä blogiyhteistyötä ;-) Mutta onhan tälläisen ikonisen, kulttuurihistoriallisesti merkittävän brändin uutuuksien tms. seuraaminen ihan kunnia asia. Kaunista, lumista viikonloppua!

   Delete
 4. Anonymous23/11/14

  Ihanaa, sammalta! Hei muistatko paljon vino-peilit (pieni & suuri) maksavat Artekissa? Eivät ole lisänneet näitä vielä verkkokauppaansa. Thanks!

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. No niin on ja koko ikkuna on aika koukuttava. En muista tarkasti. Pieni on jossain satasen hujakoilla ja iso parinsadan. Tarkat summat saat soittamalla Artekiin. En usko että ne tulevat nettiin, sieltä löytyy lähinnä omaa tuotantoa ja nämä ovat kaiketi sellaisia "vierailevia tähtiä".

   Delete
  3. Anonymous24/11/14

   Moi, missä Artekilla on verkkokauppa? oli omilla sivulla ennen ja tilasinkin sieltä, mutta nyt ilmeisesti vain toimitukset Usaan?? Auttakee, haluan törsätä ;9

   Delete
  4. Joo, täällä sekoiltiin. Ei heillä ole enään nettikauppaa. Paras netistä on Finnish Design Shop, sieltä löytyy Artekit. Pahoiteluni en muistanut, että kiinni on.

   Delete
 5. Anonymous23/11/14

  Thanks! Joo näin uumoilinkin ettei ne sinne tule. Mutta soitan liikkeeseen aamulla :)

  ReplyDelete
 6. Onnea sinulle. Tuo vihreä on ihana väri.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Artekin visualinen tiimi osaa hommansa. Mukavaa marraskuuta Terhi!

   Delete
 7. Anonymous24/11/14

  Oi kauheata miten RUMA vihreä!!! :O Miten se saakin noin upeat kalusteetkin vaikuttamaan kamalilta; enpä olisi uskonut värin tekevän noin paljon asiaa...muut kuvat ovat kauniita. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja makunsa kullakin ;-) näistähän on turha kiistellä - siis makuasioista. Itse taas pidän tuosta tummaan taittuvasta vihreästä, se tuo upeasti esiin mustat huonekalut. Leppoisaa loppuvuotta!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!