o
o

Nov 20, 2014

Everyday luxury / Arjen luksustaIn November sunlight and specially when it shine straight to you face and fresh, ironed linen from the laundry. Pieces of  luxury in ordinary life.

- - -

Pieniä arkipäivän piristyksiä, ehkä ihan arjen luksusta. Kylpyhuoneesta kasvoille siivilöityvä vastavalo ja pesulasta mankelin kautta tulleet pellavat. Kiireen keskellä ei aina ehdi ja jaksa pyykätä lakanakasoja, silloin lähipesula pelastaa. Ja ne pienet palat aurinkoa, vierittävät kummasti eteenpäin.  Mitäs muuta? Maaseutuelämä sekä siellä hevoset ja ratsastus, tuovat kummasti itselleni energiaa. Lauantaina ajan mökille taas tyttäreni kanssa, noustakseni oikeastaan vain satulaan. Millä te potkitte pimeän marraskuun eteenpäin? 

4 comments:

 1. Voih - muistan lapsuuden kodista mankeloidut liinavaatteet.Meidän "pellavaiset" vedetään kuivausrummusta ´suoraan petaukseen. Hauska sukupolvien välinen ero paljastui, kun anoppini kysyi meillä käydessään, että missäi on liinavaatekaappini. Minä siihen häkeltyneenä, että tuossa ylähyllyllä on vaihtolakanat. Anopin ikäluokasta poiketen, minulla ei ole hyllymetreittäin petivaatteita ja pyyhkeityä. Kodissani on vain parit käyttöpetivaatteet & pyyhkeet / perheenjäsen. Puhtaaksi ja kuivaksi saan petivaatteet parissa tunnissa, enkä pode huonoa omaa tuntoa päivittää "valikoimaa" maun tai vaikka vuoden ajan vaihtuessa. Esim. nyt on menty erivärisilla "pellavaisilla" pari vuotta. Kuviolliset ovat joko varastossa tai karsittu kierrätykseen.
  Rentouttavaa viikonloppua. Koilis-Helsingissä on näemmä valkoinen maa!
  Elviira

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä ne vedetän suoraan (ryppyisenä) kuivaustelineeltä sänkyyn, kun ei kuivausrumpua edes ole. Sen takia ajoittainen pesulakeikka, mankeloituneilla lakanoilla on aika luksusta - sitä arki luksusta ;-) Ja samoin. Kaapista löytyy kolme pyyhesettiä ja parit lakanat. Ne pestään ja otetaan käyttöön taas saman tien. Ja tietysti yksivärisenä. Terkut valkoisesta Länsi-Helsingistä Elviira!

   Delete
 2. Anonymous21/11/14

  Ahh, that looks so inviting !! Today, Belgium enjoys a whole day of sunshine too ! It is so wonderful, especially when I am not driving the car :-) because the sun is coming in so low. But we enjoy it thankfully, all this light ! Have a nice weekend, Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. First snow just landed here ;-) So greetings from snow white Helsinki!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!