o
o

Jan 4, 2015

Something blue for the new yearFirst of all - Happy New Year! My plan was update earlier but like always, these family holidays with three kids just flows. Then secondly - Thank you! My blog just turned five and without you, my dear reader, there´s no blog. Originally I planned this blogging as a tiny entertainment for my self, while I was on a maternity leave with our youngest... Now five years later, still here. 
And these blue pillows are my January sale finds from Stockmann

 - - -

Ihan ensiksi pitää toivottaa - Oikein hyvää ja onnelista vuotta 2015! Se vähän jäi, kuten näillä perhelomilla on tapana... Tämä on kompromissia kolmen lapsen kanssa.  
Sitten toiseksi - Kiitos sinulle! Ilman lukijoita, en tekisi tätä. Alunperin ajattelin tämä blogin olevan vain sellainen "äitiysloman hauska huvi" ja hupia on nyt kestänyt viisi vuotta... Te siellä, olette saaneet minut koukkuun tähän. 
Suhtautumiseni blogiin ja sen tekemiseen on toki muuttunut vuosien varella. Alun vähän sokea huuma on taantunut ja muutamat "seikat" ovat myös opettaneet vähän rajaamaan asioita ja aihepiiriä. Ja hyvä niin. Oma mottoni on aina ollut "Tekemällä oppii".
Odotan todella innolla mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Muutoksia, sen tiedän jo. Keväästä tulee myös hektinen. Tapani tehdä on -Kerralla valmiiksi! Ja se ei aina ole ihan helppoa, mutta tuleepahan jotain päivitettävää tännekkin, ainakin mökin tiimoilta ;-)
Ja sininet tyynynpäälliset, löysin ne Stockan alesta ja koska tykästyin niihin, kävin aamulla vielä hakemamassa harmaat samanlaiset. Pieni korkkinen korurasia on Hayn ja sen löytyi Bulevadille avatusta Vialesta. 
Mums ja halit! Eikös me tehdä vuodesta 2015 loistava. 

10 comments:

 1. Hyvää uutta vuotta ja onnea blogin merkkipaalusta. Hieno on ollut seurata kehitystä varsinkin kuvauksen saralla. Toivottavasti jaksat ilahduttaa meitä vielä pitkään.
  ❤ Ulla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taisin aloittaa blogin päivittämisen tyttäreni pinkillä pokkarilla ja kuvasin mielelläni pimeässä salamalla ;-) Mutta kaikenlaista oppii, kunhan vain ensin uskaltaa tehdä vähän virheitä. Hyvää vuotta Ulla!

   Delete
 2. Kiitos Minna sinulle upeasta blogistasi! Blogisi oli ihan ensimmäisiä, joita aloin seurata. Ja mukana ollaan pysytty siitä asti <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos vaan itsellesi. Hieno seurata teidän projektianne myös :D

   Delete
 3. Myös minä olen hyvin iloinen blogistasi, kiitos sen pitämisestä! En enää muista kuinka blogisi löysin, mutta sen muistan, kuinka ahmin sen kerralla läpi:))) Silloin ajattelin, että voisin samantien perua kaikki sisustuslehdet, täältä löydän kaiken! No, lehdet tulevat edelleen, mutta blogiisi olen jäänyt koukkuun myös. Mukavaa Uutta Vuotta 2015 sinulle kaikkine projekteinesi ja kiitos kun jaksat kertoa niistä meille muillekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei sisustuslehtiä kannata perua ;-) Blogin tekeminen on hauskaa ja niin kauan kun siltä tuntuu, pitää myös jatkaa :D Kiitos sinulle ja sitä samaa!

   Delete
 4. Hyvää Uutta Vuotta. Ja kiitos inspiroivasta blogista. Sinulla on sellainen "oivaltava" ote, josta tykkää; aina jotain yllättvää ja hienostuneesti valtavirrasta poikkeavaa. Tiesitkö: mökki-postailujesi inspiroimana meidän "mäntyunelma"-mökkimme sai pitää hirsiseinänsä puunvärisinä. Olin pari vuotta sitten jo tarttumaisillani (Huvila&Huussi-) ajanhengessä valkoiseen maalisutiin, ja stailata mökkimme tanskalaistyyliseksi beechhouseksi. Kauniitahan nekin mutta olen niin tyytyväinen, että mökimme säilyi puhdasverisenä oman aikakautensa edustajana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt minä olen ison dilemman edessä. Mitä teen kun mökkimme seiniä korotetaan ihan erivärisellä puulla... Saa nähdä mitä teen. On ollut kiva kuulla, että moni muukin innostui säilyttämään vanhan mäntyseinän mökissä ja pitää sen originaali linjan. Itse rakastuin vanhoihin mäntyhirsiin, tuovat kontrastia kaupunkikodin valkoiselle ja vähän kliiniselle linjalle. Sitä samaa Elwira!

   Delete
 5. Blogisi on yksi lemppareistani, on ollut mukavaa seurailla laadukkaita ja inspiroivia postauksiasi. Täytyy sanoa edellistä kommentoijaa kompaten, että olen mökkinne myötä alkanut arvostaa maalaamatonta hirsiseinää ihan eri tavalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä piti vain olla kiitos teille :D
   Ja edellistä kommenttiani jatkaakseni, minulla on tuon rempan myötä pieni dilemma edessä, mitä teen seinille joita jatketaan erilaisella, uudemalla puulla. Minäkin kun rakastan tuota kulahtanutta, ajan patinoimaa puupintaa ;-)

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!