o
o

Jan 6, 2015

Winter favorites - mud and oilHere´s few inexpensive winter favorites. Two tablespoon of good olive oil. One in the morning, one in the evening. Keeps dry skin "alive" and also helps your stomach working. And French, organic cosmetic series, Cattier´s mud mask. Delicate but still effective.

 - - -

Tässä talven pari pikku suosikkiani. Hyvä oliviöljy, aamuin illoin, yksi ruokakalusikallinen. Pitää kuivaa ihoa kurissa (sisäisesti nautittuna), mutta auttaa vatsan toimintaan myös. Lurps vaan, ihan reipaasti. Toinen suosikkini on ranskalaisen Cattierin mutanaamio, jota löytyy ainakin Ruohonjuuresta. Tyttärenikin tykkää tästä luomusarjasta. Naamiota löytyy eri ihotyypeille, omani on kuiva ja herkkä. Sarjasta löytyy muitakin hyviä tuotteita ja hinnat ovat oikein kohtuulliset.

Öljypullo / oil bottle - Habitat

4 comments:

 1. Cattierilla on myös hyviä shampoita! Oliiviöljyä menee täälläkin mutta heitän salaattiin. Niin ja joskus teen tukalle maskin: oliliviöljyä, hunajaa, sitruunaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ihan varmasti, täytyy muistaa testata. Minä lusikoin sitä "raakana". Italiassa, missä tapana on syödä hyvin tuhdisti, öljy toimii sellaisena vatsalääkkeenä ja ruuansulatuksen edistäjänä. Tuo maski taitaa olla vaaleiden hiuksien juttu, itselläni on lähes mustat.

   Delete
 2. Nuo Cattierin tuotteet on tosi hyviä, varsinkin tuo mutanaamio! Kiva tietää että niitä saa Ruohonjuuresta, ostin omani Tallinnasta ja mietin että mistähän Suomesta niitä löytäisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sain Cattierin näytepurkin aikoinaa pr-firma Sugarilta ja jäin heti koukkuun. Piti löytyy tuotetta lisää ja rakas Google auttoi heti - Ruohonjuuresta löytyy. Sieltä ostin viimeksi, mutta taitaa onnistua heidän nattikaupan kauttakin. Ihan täydellinen tuote. Naamion jälkeen iho on kuin vauvanpylly ;-)

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!