o
o

Feb 6, 2015

ILSE & IKEA - SinnerligAlkuviikosta Tukholman Design Viikoilla lanseerattu studio Ilse Crawford ja Ikea-yhteistyömallisto Sinnerlig on aika herkku. Kolmenkymmenen tuotteen huonekalu ja pientavara sarja rakentuu luonnonmateriaaleista, pääosassaan korkki. Neutraalin värimaailman ja minimalistisen kauniin muotoilun ympärille tehdyn malliston on tarkoitus sopia hyvin erilaisiin ympäristöihin ja siinä se onnistuu.
Ruksaan nyt itselleni  ison "käy Ikeassa" ympyrän kalenteriin elokuulle. Varsinkin tuo alimman kuva korkkipenkki / -pöytä sai fanin täältä. Mitäs te pidätte?

 - - - 

For all HC blog and Instagram users, this studio Ilse Crawford & Ikea collaboration which just launched during the Stockholm Design Week,  might be yesterdays news, but I still had to repost this.  
30 products cork and natural-material collection called Sinnerlig arrives to stores and online during the August and I already made a mark to my calendar - visit Ikea! I want, at least, that cork bench.


16 comments:

 1. Anonymous6/2/15

  todella kivan näköisiä! En yleensä ole kovin käytännöllisyyteen kallellaan mutta nyt tulee kyllä mieleen kysymys että miltä mahtaa näyttää korkki muutaman viikon/kuukauden/vuoden käytön jälkeen??? Eiks se ime kaiken lian?
  Ja entä onko se pehmeä? Murtuuko kulmat???
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävi kyllä mielessä, mutta käytetäänhän korkkia lattioissakin eli täytyy vain odottaa ja katsoa miten on tehty.

   Delete
  2. Anonymous12/2/15

   No aivan sama tuli ekana mieleen, kun on vielä ulkohuonekalut kysymyksessä. Korkkilattiassahan on moninkartainen lakkaus päällä (ja varmasti yleensä melkoista myrkkykamaa) eli pintakäsittelystähän siinä on kyse. Mielenkiintoisen oloinen mallisto.

   Delete
  3. No, rehellisesti sanottuna vähän huono vertaus minulta ;-) Mutta, eihän korkki mikään täysi uutuus ole huonekkaluissa. Esim. Vitra-korkkijakkarat toimivat todella hyvin materiaalin puolesta. Kyse taitaa vain olla siitä miten materiaali on prosessoitu. Eli odotellaan :D

   Delete
 2. Onpa kiinnostavan kuuloinen mallisto! Korkki on materiaalina mitä mainioin ja luultavasti jokin korkkihuonekalu täytyy käydä hankkimassa.

  ReplyDelete
 3. Tosi hienoja! Mikähän tuo sohva/penkki on, se näyttää kanssa erittäin mielenkiintoiselta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks ookkin!! Kaiketi jonkinmoinen daybed.

   Delete
  2. Daybed menee ainakin minulla vahvasti sellaiselle must have-listalle... Korkki on kyllä myös hyvin kaunis.

   Delete
 4. Mäkin tykkään kovasti! Oma suosikkini on tuo daybed, mutta muutkin sarjan tuotteet vaikuttavat kyllä tosi mielenkiintoiselta. Kyllä Ilse vaan osaa. :)

  Ja hei, kivalta näytti tuo Värisilmä-proggiksesikin, täytyy jäädä seurailemaan juttujasi sielläkin puolella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näissä on sellaista selkeyden ja kodikkuuden yhdistelmää, mistä itse pidän.
   Oi, kiitos Maija :D

   Delete
 5. Muotoilu on silmiähivelevää mutta itse en ole koskaan jostain syystä lämmennyt korkille materiaalina. En oikein tiedä miksi, jokin siinä ei kolahda. Mutta oi kuinka silmä lepää tuossa minimalismissa silti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, eihän kaikelle pidäkkään lämmetä. Se hyvä tietää mistä pitää ja mistä ei, oli se sitten trendiä tai ei ;-) Mut onhan tämä pakko tarkastaa kun kauppoihin saapuu.

   Delete
 6. Anonymous7/2/15

  About the new name of your "summer house" tag : soon it will be worthy of the name "lakeside villa" !! Or just simply "lakehouse", but without Keanu Reeves (shame LOL). Grtzz Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. That´s really shame - the missing Keanu Reeves ;-) We are actually next to the sea so I must name this to a seaside villa :D

   Delete
 7. Aivan mielettömiä!!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!