o
o

Feb 5, 2015

KOLJA mirror & värisilmä BLOG
Tuli tarve hankkia peili ja muistin Ikean edullisen Koljan. Se on täydellinen, paitsi että peili pitäisi kiinnittä neljällä ruuvilla seinään, mikä ikävästi rajoittaa maanista tarvettani siirrellä tavaroita tasaisesti. Niinpä pujotin vahvan narun ripustus klipsujen läpi ja tein taakse sellaisen "verkon" joka pitää klipsut tiukasti kiinni peilissä ja joista onnistuu ripustaminenkin. Nyt yksi naula riittää, eli peili myös siirtyy helposti sisustessekoilujeni perässä.

Ja uusista jutuista puheen olleen. Vuoden alusta starttasi yhteistyökuvion Värisilmän kanssa. Teen kerran kuussa blogia uutuustuotteista ja materiaaleista, jotka innostavat juuri nyt. Välillä värejä, joskus tapetteja ja ajoittain ihan vain ideoita. Ja tietysti kuuntelen lukijoiden toiveita ja vastailen kysymyksiin, sillä sarallakkin. Blogi löytyy tästä.

- - - 

Bedroom´s new mirror is Kolja from Ikea. Simple, stylish and  affordable, other words just perfect.

And talking about new things, I started a partnership with Finnish Värisilmä (a shop selling wallpapers, paint, flooring materials etc) and result of this, is my monthly blog about new materials, colors and all ideas. You can find the blog, from here. (Unfortunately the blog is in Finnish.)

9 comments:

 1. Niin ihana toi alempi kuva. Ihan niinkuin taulu <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja eihän tätä peiliä peilailuun hankittu, vaan juuri tuon maiseman takia joka peilautuu peilistä, kun katsoo oikeasta kulmasta ;-)

   Delete
 2. Zlatan! Iso peukku. ;) Kävin tutustuun Värisilmään, vielä isompi peukku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirja on lahja 8 v. fudishullu pojaltani ja ihan loistava lahja ;-) Kiitos :D

   Delete
 3. Mielettömän hieno tuo kuva, jossa koivu heijastuu peiliin.

  ReplyDelete
 4. Mielettömän kaunis tuo kuva, jossa koivu heijastuu peiliin.

  ReplyDelete
 5. Anonymous16/2/15

  Heips! Olet varmaankin maalauttanut tuon ritiläpenkin? Muistatko vielä värin RAL-numeroa? Tässä juuri ihmettelen noita värejä netissä, mutta heikosti kyllä hahmottaa noita tummuuksia, kun valkoinenkin näyttää kartassa harmaalta :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. No heips! En ikävä kyllä ole. Se on näitä Artekin kausijuttuja eli ostin aikoinaan alesta juuri tuona täydellisenä harmaana. Kertoisin kyllä RAL kartasta hyvän harmaan sävyn, mutta nyt kun olen mökillä, ei sävykartta ole mukana. Jos muistutat myöhemmin, voin kyllä katsoa sen.

   Delete
  2. Anonymous16/2/15

   Aah okei. Artekilla oli nyt kanssa tosi magee salvian vihreä :) Ehkäpä soitan huomenna tuonne sfs:lle ja kysyn josko voisi ostaa heidän Kampin toimipisteestään tuon värikartan, jotta saisi kotona katsottua nuo sävyt niinkuin kuluttajavärien kanssa aina voi tehdä. Tai muuten harmittaa, jos väri onkin sitten kotona jotain ihan muuta ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!