o
o

Feb 22, 2015

it´s EMPTY now!


Puuuh! Se on nyt ohi - talviloma ja meidän tyhjennysurakka on tehty. Kaikki on pois, myös keittiö ja sen takaseinä.  Siirrämme keittiön tuohon pitkälle seinälle, takan sivuun. Aijempi oli niin pieni, ettei tiskaamaan mahtunut kunnolla. Nyt tulevalla viikolla puretaan tästä pirtistä katto ja uuden rakentaminen alkaa samantien. Pihalla odottelevat jo uudet ikkunat ja niitä aletaan myös asentamaan. Seuraavan kerran kun tänne ehtii tulla, on muutos jo huima.
Ja kunhan saan kalenterista vapaata, lähden maalaamaan maalle ulkoverhoilulautoja. Nyt mennään niin vauhdilla. Pahoittelut näistä suttuisista ja vinoista kuvista, en oikein jaksa kannella kamerajalustaa täällä. 
Viime viikolla starttasin vihdoin Instagramin puolelle ja sieltä löytyy jatkossa varmasti enemmänkin kuvia. Puhelin on näillä "työmailla" niin helppo ja uudessa luurissani kamera on hyvä.

- - -

Phew! Winter holiday is over and here´s the result. Cottage is now totally empty, so the renovation and building can continue here in the old part. Next week the old, low and crooked roof will be taken down and our carpenters start to build a new, higher one. New windows already arrived and they will be changed. So next time when we come here, this place will look totally different.
And sorry the pictures lousy quality, they are just a snapshots. Here it´s so much easier to use phone  and in the future, you can find more pictures from my  Instagram.

4 comments:

 1. Huikea projekti teillä, lopputulos tulee olemaan varmasti upea! Osaatko muuten neuvoa pk-seudulta tahoa, jossa voisi teettää metallisen sohvapöydän rungon? Olen jo pitkään etsinyt pyöreää runkoa mutta silmiini ei ole osunut :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen teettänyt metallitöitä tattarisuolla ( en vaan enään muista firman nimeä...) mutta googlaappa tattarisuo metallipaja niin ihan varmasti löytyy. Ne on hyviä siellä ja usein edullisia. Kiitos, toivotaan. Onhan tässä vähän vielä töitä 😉

   Delete
 2. Anonymous22/2/15

  Lucky you, Minna, you get to decorate the lakehouse ("cottage" seems so small now) all over again!
  Wish I could do the same :-) Good luck with the next part of the build ! Marie

  ReplyDelete
 3. This is very small ;-) Thank´s Marie! This goes very fast and that´s nice.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!