o
o

Mar 11, 2015

Ideas for the cottage kitchen


Pitänyt vähän miettiä, sitä sun tätä. Tässä kuitenkin pala sitä, eli mökin keittiötä. Se laajenee tai leviää osaksi olohuonetta eli siitä pitäisi tehdä kiva ja mahdollisimman edullisesti. Vanhassa ei mahtunut edes tiskaamaan sisällä ja sen pitää nyt muuttua, vaikka vesiä ei sisälle vedetä. Uuden lavuaarin olen jo raahannut kotiin eli tuon mustan Hällvikenin ja sen kaveriksi olen katsellut mustaa työtasoa. Alakaapeista osa on jo olemassa eli Ikean Faktum-runkoja valkoisilla Applåd-ovilla. Sarja joka on jo poistunut valikoimasta Metod keittösysteemin myötä. Onneksi Ruotsin kautta sain tilattua kaappeja lisää, eli vanhaa sarjaa saa vielä. Se oli huojentavaa. Vähän tuli lisäkuluja, mutta eipä tarvinut uusia pari vuotta sitten asennettuja kaappeja. 
Ylähyllyjä ei tule, mutta yksi tai kaksi simppeliä Botkyrka-hyllyä toimisi hyvin. Ja valaisin kandidaatteja on nyt kolme, kaikki House Doctorin valikoimasta. Mihin päädyn, saa nähdä. Nuo lisäkrumeluurit eli leikkulauta, lasikannu ja kuivausteline ovat kaikki Granitin valikoimaa.

- - - 

Here´s some ideas (well, mainly products...) for our cottage´s kitchen. First of all, I need some nice lamps and these three beauties are from House Doctor. Which one I choose, is still a mystery... 
As a cabins we already have Ikea´s Faktum white Applåd doors, that I continue with similar ones and with black Hällviken sink and Botkyrka shelfs. ( You can still buy, at least here in Finland, the old Faktum cabins with Applåd doors, even they changed the kitchen system to Metod ) Rest, as simple as possible. Like these cut board, pitcher and drying stand from Granit.


4 comments:

 1. Replies
  1. Tämä on suunnitelma (alustava) ja varsinkin valaisiminen osalta. Vähän on vielä budjettivajetta ;-) Rakentajana varmasti tiedät tämän suunnitelma vs. reality dilemman ;-)

   Delete
  2. Vähän liiankin hyvin. Montakohan eri suunnitelmaa... pirun monta,

   Delete
 2. Tässä on omiakin lemppareitani. Hyllyä ja allasta olen katsellut "sillä silmällä" pitkään. Tulee kaunis!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!