o
o

Mar 19, 2015

Shine a light - Thursday


Viikko taas kohta vierähtänyt, tosin olin tiistaina jo torstaissa... Vähän kevät draivia päällä. 
Kävin viime viikolla työasioissa katsomassa kaunista, hyvin minimalistista asuntoa ja jäin miettimään omaa ensiasuntoani, jossa oli vain kaikki tarpeellinen, tai ei ehkä sitäkään. Punavuorelais-asuntoni oli iso yksiö,  joka oli puolittain maan alla ja minusta ihana. Lähes kaikki kalusteeni olivat kirppareilta ja tavaraa oli vähän. Mutta, se on menneisyyttä. Lapset kasvattavat aika radikalisti tavaran määrää. Turha ehkä vertailla yhden ihmisen elämää viiteen. Mutta, hengitän paremmin kun tavaraa on vähän ja elämä  on yksinkertaisesti helpompaa. ( Tämän voi myös suomentaa - en jaksa siivota...) 
Tasaisesti taistelen tuulimyllyjä vastaan ja koko tämän kuukauden teemana on ollut karsiminen / kaappien siivoaminen. Voi miten hyvä olen nykyään keräämään kasoja. On porraskasa (portaiden alla), siivouskaappikasa, työrojukasa, eteisen kasa ja jne. Taravoita jotka ovat mennossa "jonnekkin". No, se on aina tämä kevät ja sen tuoma valo, joka ikäänkuin paljastaa ihan kaiken, myös ne kasat. 

 - - -

I love this light explosion that we have here in Finland now. Except that light reveals the dirty windows but it also makes me miss simplicity. So my this months theme has been a - Organize! And get rid of all the useless stuff. 


2 comments:

 1. Izabella20/3/15

  Hi! I found your blog through pinterest and I must say that I am in love. In your pictures and especially that chair! Can you please tell me where it is from?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Izabella and welcome :D So nice to have new readers.
   The chair is called Junker, designer is Brør Boije and I bought the chair from web flea market a while ago.
   Here´s a link to this "chair post" http://www.timeoftheaquarius.com/2015/01/wood-linen-leather-junker.html

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!