o
o

May 17, 2015

Souvenirs etc.Terkut Tukholmasta! Tyttäreni pelaa koripalloa ja hänellä oli turnaus Solnassa ja päätin lähteä mukaan kisakatsomoon. Samalla kiersin vähän sisustuslikkeitä ja fiilistelin.  Minulla on yksi sääntö, kun matkustan. Osta paikallista! Jos vain mahdollista ja valitettavasti Ruotsissa tämä sääntö toimii vähän turhankin hyvin. Matkaan lähti tuoksua Byredolta ja Yard Etc.tä sekä tuo jumalaisen kaunis käsinveivattu teekannu Jonas Lindholmilta. 
Keväinen Tukholma kukki. Oli kirsikkaa, koristeomenaa ja kastanjaa ja se vain lisäsi omaa viherhuumaani. Pari viikkoa sitten tuli tilattua tuo Botanic Urban Plate 1 juliste työjuttua varten. Se vähän myöhästyi, mutta sopii nyt tähän vuodenaikaan täydellisesti. 

- - - 

Greetings from Stockholm! My daughter plays basketball and she a had a tournament in Solna, so I went to see her matches and enjoyed the blooming Stockholm for three days. I have one rule when I travel. Buy local! If its possible and in Sweden my rule works really well (too well), there are so many interesting brands. But my chosen ones where this handmade Jonas Lindholm´s gorgeous teapot, Byredo perfume and Yard Etc hand balm. Beautiful and practical.
And for my botanical fever I ordered some first aid from My Deer Art Shop.

4 comments:

 1. Oi miten herkku tuliainen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Tukholma on kyllä täynnä herkkuja.

   Delete
 2. Ihana teekannu. Tukholmassa käy juuri noin.

  ReplyDelete
 3. Kauniit ostokset, ja varsinkin nämä kuvat!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!