o
o

May 28, 2015

Treasures from the natureViime viikonloppuna, minun piti asentaa mökin oveen Abloyn lukkopesä. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta vain jos on tehnyt näitä "lukkosepän" hommia, tietää mistä puhun. Ihan p... leen puuhaa. Olen yhden jo asentanut eli kuvitelin tämän jo menevän itsestään. Siis kuvittelin, kunnes huomasin että olin lähes viisituntia yrittänyt, enkä onnistunut. Luovuttaminen on vaikeaa, mutta pakko oli ja päätin tehdä vähän pihatöitä ja tässä on tulos. Hermot rauhoittui heti. 

Kori / basket - Verso Design

- - - 

I started to do some "gardening" last weekend and this is the result :D 

12 comments:

 1. Ihanaa fiilistelyä. Mäkin "löysin" tänä keväänä ekaa kertaa saniaisen enenn kuin se on auennut. Ihan mieleton esihistoriallinen fiilis. Rumankaunis. Totta kai siitä piti ottaa instagramkuva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saniaiset on ihan mielettömän hienoja ja just pienet versot. Meillä niitä kasvaa mökillä valtavina metsinä parhaimmillaan.

   Delete
 2. Nää on hei tosi hienoja. Kannattais tehdä jotain painotuotteita. Postikortteja? Julisteita? Muistikirjoja? Kangasta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedät varmaan kun värkkäät jotain juttua tuntitolkulla ja siitä ei tule mitään... Menee hermo ja pitää tehdä jotain kivaa että saa taas tekemisen fiiliksen ylös. Nämä ovat niitä "hermolepää" juttuja ja napattu nopasti kuistilla. Ja testasin vähän ideoita yhteen tulevaan duunijuttuun.
   Ei näistä painotuotteiksi ole, ovat sellaisia "virtuaalipostikortteja" teille ;-) Kiva löytää sut täältä!

   Delete
 3. Mä niin tiedän, mistä puhut lukkojen suhteen!!! Nimim. Kaikki lukot ja rivat meidän taloon asentanut ja kaikenkukkuraksi oli kolmea erilaista "ovimallia" ja sitä kautta lukkopesää 😫 eli en suosittele kenellekkään!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sinä tiedät mistä puhun. Ihan ...... hommaa. Meilläkin on ovet ihan eri mallia.

   Delete
 4. Kauniit - kuin vanhat opetustaulut livenä. Pidän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, luomuversiot. Viikonloppuja Vilja!

   Delete
 5. Niin kauniita kuvia!!! Näistä voisi suoraan teettää julisteet tms. Ostaisin! Kasvien keräily ja tutkiminen on kyllä niin terapeuttista ja kivaa puuhaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se on. Jatkan näiden tekemistä ehdottomasti. Kiitos Saija!

   Delete
 6. Upeat kuvat 👌

  ReplyDelete
 7. This is just gorgeous.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!