o
o

Jun 2, 2015

What´s your favorite place? Mine is...
Tätä ei tarvitse pahemmin enään arvuutella, mikä on suosikki paikkani. Mutta mikä on sinun? New York, Nairobi tai vaikka Nauvo...
Sain Mapifulilta muiston omasta, sydäntäni lähellä olevasta saaresta ja koska sivu oli todella näppärä ja toteutus yksinkertaisen tyylikäs, ajattelin vinkata tästä teillekkin. Alan itse olla ihan kädetön kaikkien lahjojen kanssa, mutta tälläinen voisi toimia vaikka tuparilahjana.
Jos haluatte ikuistaa oman sydän paikkanne, koodilla AQUARIUS irtoaa 5 dollaria hinnasta.  Postitus on ilmaista (ja yllättävän nopeaa)

Ja hyvää kesäkuuta! Menipä tämä kevät ripeästi. Postitiivista on kuitenkin se, että mökkimme on valmis tämän viikon lopussa ja pääsen muuttamaan lasten kanssa saareen juuri ennen Juhannusta eli kesä maalla voi taas alkaa. 

- - - 

What´s your favorite place?  Mine is  Nauvo,  an island at the south west coast of Finland - The place where our cottage is and the place where we spend most of the weekends and holidays :D
Mapiful sent me this simple & stylish poster from my special place and I think this is a nice and stylish idea. 
So is yours New York,  Notting Hill or the tiny village where you live now? If you like this idea, with a code AQUARIUS you can have 5 dollar discount from your order. Valid until 12.6 with free shipping. 

And enjoy the June! This spring went so fast. But good part is that our cottage is ready at the end of this week so before the Midsummer, I can move there with kids.

3 comments:

 1. Tosi kiva idea ja tyylikäs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, eikö olekkin. Ja sivuilla saa kivasti testattua vaikka omaa suosikkiansa, oli se sitten vaikka Jakomäki tai Jyväskylä ja lopputuloskin on tyylikäs.

   Delete
 2. Kiitos huippu vinkistä! Eka lähti tilaukseen, saas nähä miten monta näitä pitää tilata.. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!