o
o

May 10, 2015

Wood makes you feel good


Otsikko, jonka olen jo tainnut käyttää aijemminkin, mutta niin totta se vaan on.
Mökissä on lattia melkein valmis ja tältä se näyttää (ilman kevään vihreää). Suurin osa on vielä pahvien ja suojalevyjen peitossa, mutta pieni pala kurkistelin kulmasta ja pitihän se ikuistaa. Kunhan kaikki sisätyöt valmistuvat, käsittelen vielä mäntylautalattian. Palataan siihen sitten vielä.
Aika huonosti on tullut käytetttyä kameraa täällä viime aikoina. Liikaa töitä ja aina niin vähän aikaa. Lisäksi vielä paljon sellaista "ei niin ikuistettavaa" eli työmaan siivoamista ja roskapuun polttamista. Taisin polttaa viikonloppuna varmaan 7 kottikärryllistä sellaista ei takassa poltettavaa jätepuupalaa. Sitä kun on ihan turha kärräillä kaatopaikalle ja pari kantoakin on saatu tuhottua samalla. Mutta etenee tämä, vaikka nyt vähän hitaammin. 

- - - 

I´ve use this headline before but it´s just so true! Our cottage´s new pinewood floor is almost ready and it looks nice. As soon as our carpenters takes all the covers away, I will show more. Right now, I´m  really waiting that all the indoor works would be finished.


No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!