o
o

Jul 26, 2015

A perfect cleaning dayTämän kesän sää on ollut kuin nettiyhteyteni eli ajoittain hyvä mutta useimmiten huono. Kumpikaan ei kuitenkaan ole varsinaisesti haitannut. Nautin mökillä olosta säässä kuin säässä ja kesällä on hyvä hellittää koneen ääreltä. Silti, mitä enemmän sitä on sisällä lasten kanssa, sitä enemmän on aina siivoamista. Ja tänään on taas se päivä. Kiitos ehkä sateen mutta ennen muuta Cillan joka alkukesästä pakkasi minulle kassin kaunista ja hyödyllistä siivoukseen mm. hänen itse kehittämänsä ja tuottamasta Cilla´s siivoustuote-sarjan johon kuuluu kolme loistavaa, hyvän tuoksuista ja tyylikästä tuotetta:  Käsi Seetripuu-Salvia käsipesu, Tiski Greippi-Appelsiini tiskiaine ja Siisti Sitruuna-Rosmariini pesusuihke. Jos törmäätte tuotteisiin, suosittelen tekemään tuoksutestin, niin huomatte kyllä mistä puhun.
Biohajoavien, kasvipohjaisten tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty synteettisiä väri-, säilöntä-, tai tuoksuaineita ja se on täällä maalla, missä pesuaineet helposti valuvat maahan, olennaista.
100% kotimainen tuotesarja syntyi, kun nimeänsä kantavaa kivijalkaliikettä pyörittävä omistajatar kyllästyi tosiasiaan, ettei Suomesta löydy tyylikästä kotimaista orgaanista tuotesarjaa siivoukseen. Jo muutenkin ekologisiin tuotteisiin keskittyvä yrittäjä kääri hihat ja kehitti oman. Näin sitä pitää! Tosin näitä pitäisi saada vielä lisää. Ei siis vain siivoussettejä, vaan tuoteita joiden takana on energiaa, ajatusta ja halua kehittää tyylikkäitä kotimaisia kulutustuotteita.

 Cilla´s  Shop // Viipurinkatu 8, 00510 Helsinki

- - -

It´s raining - again. This summer´s weathers hasn´t been the best but summer as it self has been as wonderful as always. Cottage live is always great, even in a rain. Honestly. Still, today is a perfect cleaning day and thank´s to my dear "cleaning sponsor" Cilla and her own produced 100% organic Cilla´s cleaning series :Käsi Cedar-Sage handwash, Tiski Grape-Orange dishwasher and Siisti Lemon-Rosemary cleaning spray. And do not hesitate to contact Cilla, if you have interest for these 100% organic and made in Finland products.

2 comments:

 1. Moikka,
  mikä on tuo keittiön valkoinen (metalli) hylly? Onko Ikeaa vai muistanko väärin? Tuon kaltainen hylly on hakusessa meille keittiöön :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Anne, Ikeaa se on ja nimeltä Botkyrka. Löytyy myös mustana.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!