o
o

Aug 24, 2015

Beehive and corkElämä on hyvää, mutta vähän kiireistä. Tuijotan iltaisin kodin nurkkia ja mietin - jotain pitäisi kai tehdä. Juuri nyt en vain inspiroidu tekemään muuta kun langanlaihan perussiivouksen. Siis se siltä saralta vielä toistaiseksi. Aukkoja on, varsinkin kun olen raahannut tänne mökillemme muutamia aarteitani. Viimeisimpänä tuon Mehiläispesä-valaisimen. Ja pitihän sitä kipaista loman lopussa Ikeassa hakemassa kukille tuo Sinnerlig-sivupöytä. Vähän arvelin että se myydään heti loppuun ja taisin olla oikeassa. 

- - - 

Life is running so my blog is slightly slow. Next weekend will be a countryside weekend and I already wait for that.
The new members of my cottage "gang" is Artek´s classic Beehive lamp ("stolen" from our city home´s living room...) And Ikea´s new Sinnerlig cork side table - definitely future classic.
I have moved some nice furnitures and lamps here and now the result is slightly boring and empty Helsinki home. In some point, I have to do something here at home.


2 comments:

 1. Anonymous24/8/15

  Hei! Mitä vaneria nuo teidän seinät on? Suunnitelmia vanerin varalle, mutta mietityttää sisäilma/mahdolliset päästöt? Vanereissa on eroja - oletan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on ihan perus koivuvaneria. Siis mitä päästöjä mietit? Onhan näissä liimaa mutta niin on ihan kaikissa rakennusmateriaaleina käytettävissä palkeissakin.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!