o
o

Oct 26, 2015

Gaudete & Saana ja Olli


Tyyli- ja laatutietoisten pitstoppina tunnettu Gaudete, laajentaa nyt hieman valikoimaansa sisustuksen puolelle, vuoden vaihdetta kohti mennessä ja sen tiimoilta piipahdin Fredalla kamera kainalossa. 
Parhaiten ehkä Acnen, Iron sekä Zadig & Voltairen vaatteista tunnetun vaateliikkeen valikoima laajeni myös laadukkaiden kotimaisten kodintekstiilien pariin. Ihan alkuun Villiä Pohjolaa eli Saanan ja Ollin  hampusta valmistettuja tuotteita mustavalkoisena. Lähiviikkoina vielä kotimaisen Saintexin valmistamia kotitoimiston somisteita samaisella kuosilla. Ja toki nettikaupan kautta myös. Ehdottelin itsekkin paria kivaa kotimaista ja katsotaan jos valikoima tästä vielä laajenee. 
Eikä niitä vaatetankojakaan kannata ohittaa, omaan shoppailukassiin sujahti ihanat lenkkarit. 
Ja onhan se vaan niin, että nämä kivijalkaliikkeet ovat kaupunkikuvamme elävöittäjiä. Sen takia koen aina yhteistyöt myös hyvin mielekkäiksi. Ilman näitä tyylikkäitä ja persoonallisia kivijalkabutiikkeja, ei Helsinki ole oikein mitään.

In a collaboration with   Gaudete / Fredrikinkatu 35, 00120 Helsinki.

Great news! Gaudete meets the Wild West. This fashion people´s style & quality pitstop starts to sell some "hand picked" home textiles and design products, like Saana and Olli´s black and white Villi Pohjola ( Wild West ) textiles. And yes, shipping is worldwide, so you can find these from Gaudete´s web shop.

5 comments:

 1. Eikös Saanan ja Ollin kaikki tuotteet ole hamppua, vai onko tuossa kuosissa eri matsku?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kuule, niinhän se on ja samaa matskua nämäkin.

   Delete
 2. Anonymous4/11/15

  Hi Minna, Gaudete means Rejoice in Latin, and it is exaxtly doing that, making people happy :-) Very nice stuff you show there!! Marie

  ReplyDelete
 3. Anonymous17/1/16

  Hei. Osaatko sanoa mikä on tuo tuoli? Mistä sitä sais?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Tuoli on Hay.n ja sitä myy naapurissa oleva Zarro. Kannattaa olla sinne yhteydessä.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!