o
o

Oct 28, 2015

Right now
Meinasin jo sanoa, että eihän täällä mitään uutta ja ihmeellistä ole, mutta tuo Adean Plateau-pöytä, (josta piti tulla minun yöpöytä), sehän on melkein uusi. Sen verran hyvin siro pöytä solahti tänne, että melkein jo unohdin sen. 
Vähän on ollut huonoa tämä kotikuvaamisen tahti, ihan syystä, etten oikein jaksa innostua omasta kodistani. Se vain on. Onneksi kuitenkin on työ, missä voi leikkiä muillakin sävyillä kun harmaalla  ja mökki missä on monta pikku viimeistelyä vielä. Ja kun ne loppuvat, on uudet projektit edessä. Olen toki miettinyt, pääsenkö koskaan tietynlaisen minimalismin ja hillittyjen sävyjen yli. Tuskin, niin syvällä se jo on.


I haven´t been very active for taking these home pictures and just about to say "Nothing´s new here... But I almost forgot  Adea´s Plateau table (the marble beauty), that´s almost new... Sometimes you just find things that are made for you or your home, and this is one of these pieces. 


8 comments:

 1. Kaunista. Minimalismi iskee tännekin. Nythän tuo Adean pöytä on viimein myynnissä, kovasti sitä harkitsen. Mikä tuo teidän pöydän koko on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on Habitaresta lunastettu mallikappale ja koko on 60 x 60cm. Hassu ettei sivuilla mainita mitään detskuja. Isompi on 60 x 120cm. Hiljaisuus puhuttelee ja sitä kautta myös maltillinen sisustaminen joka antaa tilan hengittää ;-)

   Delete
 2. Hi Minna! I really enjoy your blog and your work. Could you please tell me where are these wire chairs from? Greetings form Bulgaria!

  ReplyDelete
  Replies
  1. This and all other Bertoia chairs I´ve bought from flea markets around the Finland (in a lousy condition) and restored these.
   You could try eBay. Thank you Cristina and greetings back from Helsinki :D

   Delete
 3. Tuo matto kiinnitti huomioni, todella ihana. Mistä se on? Muutenkin niin kaunis kokonaisuus. Rauhallinen minimalismi vetoaa aina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on Stockalta ostettu Kelim tyypppinen villamatto. Tuote on nykyään tilaustuote ja nimi on Bergen. Hinta on hyvin järkevä, noin 200€
   Hektisen elämän keskellä - kyllä. Kiitos Suvi.

   Delete
 4. Ihanan rauhallinen tunnelma! Kenen tuo kiva jalkalamppu on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Eeva J, se on Flosin valmistama Toio. Suunniteltu 1962 kierrätysosista. Kiittäen M

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!