o
o

Oct 12, 2015

One comes, other goesPieni mutta sitkeä syysflunssa ja vähän riepotellut. Näin käy aina kun kiire talttuu. Silti on tässä ehditty harrastaa pientä piirileikkiä, tällä kertaa pöytien parissa. Maalle muutti uusi pöytä, joten vanhalle piti keksiä paikka ja tuolitkin menivät väliaikaisesti vaihtoon. Artekit ympäri asuntoa ja autotallissa majaillet Bertoijat tulivat sisälle. Vanhan pöydän myin jo pois. Hyvä ja huono, tuo autalli. Sinne kun on niin helppo aina kantaa tavaraa pois silmistä, toisaalta syntyy mukavaa vaihtelua kun sieltä taas kantaa jotain sisälle. Nyt syksyn teemani on tosin ollut tyhjennä autotalli. Joskus voisi kokeilla ihan ajaa autonkin sinne. 
Ja liittyen tuon tallin siivoukseen, maalasin vaihteeksi keittiön seinän vaaleanharmaaksi. Kuvauksista jää aina jotain maalipurkkeja, joita en raaski pois heittää mutta joskus niitäkin pitää vähän karsia, eli ompa taas yksi purkki vähemmän. 
Ja alin pöytä, se on yhä ihana Adean Plateau


Tables. 60´s rosewood came from the cottage. I bought a new table there, so I needed a place the old one. Dark wood is not listed on my top five, but for a while this brings nice change. Second table is beautiful Plateau from Adea - A classic beauty that can travel around the house. 


3 comments:

 1. Keittiön seinän harmaa on kaunis! Voitko vinkata sävyä? Jos pääsen muuttamaan, niin yksi sininen seinä täytyy heti maalata tuolla♥.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En muista enään varmuudella, tämä kun oli maalipurkin jämä vanhasta työkeikasta. Arvasin että tätä silti kysytään. Tallella kuitenkin on mallipala M497 Tuhka Tikkurilan kartasta ja se ainakin on tosi lähellä tätä. Pinta on matta ja maalipohja Värisilmän.

   Delete
 2. Kiitos Minna, jälleen kerran ❤

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!