o
o

Oct 12, 2015

Wardrobe

Taisin kai jo jossain vaiheessa hehkuttaa, että tämä mökin eteinen on valmis. No ei ihan, mutta aika lähellä nyt. Suunnitelmani muuttui ja päätin ajaa Ikean kautta. Halusin ulkotakit piiloon ja tähän mahtuu nyt kaikki viisi.  Yksi iso keittiön yläkaappi ( 80 x 100 x 37cm ) saa hoitaa eteiskaapin virkaa. Sisälle hain vielä Bauhausista tuollaisen ulosvedettävän vaatetangon joita saa eri mittaisina. Taisi maksaa alle vitosen. Sivuun jää vielä tilaa ja sen aijon käyttää kengille. Kunhan nyt kerkiän vain viritellä. Likaisimmat saappaat eli tyttären ja minun tallikengät voi siten heittää tuohon kumikoriin. 
Onneksi kohta taas pääsee jatkamaan mökkirakenteluja, lapsilla kun on syysloma ja äidillä puuhaloma. Sitä odotellella, aurinkoista viikkoa!Cottage entry and wardrobe for coats = Ikea´s kitchen cabinet with Veddinge doors  ( size 800 x 100 x 37cm). Perfect for 5 coats with an out pulled coat hanger, bought from Bauhaus (about 4,40€). And top is plywood, like rest of the entry. Simple and inexpensive solution. I think, this part is finally done. 

2 comments:

 1. Voi että ku mä haluisin sut meillä käymään ja selkeyttää meidän kotia ja miettimään mun suunnitelmia. Näin spontaanisti kirjoitan, vaikka emme koskaan ole edes tavanneet. :) Tuo mökki on niin ihana. Samaa tunnelmaa voisin ottaa meille kotiin. Hyvää syyslomaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Leena. Tämä "kuinka tavarat saadaan katoamaan" sisustaminen on kyllä intohimoni. Sen verran paljon arvostan aina tilaa ja tietynlaista rauhaa joka syntyy siitä kun tarvitse tuijottaa kasoja siellä täällä.
   En mainosta sitä mitenkään, mutta teen sisustussuunnittelua ja kotikonsultaatio keikkoja aina kun aikaa on. Eli jos kiinnostaa, niin meiliä vaan ;-)
   Mutta, kiitos. Hyvä tunnelma on tosi tärkeää sisustamisessa eli jos sitä on, olen tainnut jotenkin onnistua. Sitä samaa! Karkaan lasten kanssa jo huomenna takaisin mökille.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!