o
o

Nov 18, 2015

You´ve been good to us


Mietin tässä äärettömän kliseistä sanontaa "Koti on siellä missä sydänkin" ja luulen se pitää paikkansa, tai näin ainakin haluan uskoa. Vielä sydän on täysin täällä, vaikka henkistä muuttotyötä olen jo alkanut tehdä. Vähän hurjaa, silti hauskaa - pienellä haikeudella. Täällä on ollut todella hyvä asua. 
Selasin kotimme vanhoja kuvia ja mietin kuinka keskimmäinen lapsi selkärepussa revin vanhoja linoleumeja lattiasta (remppamies otti hatkat...), maalasin tummansinisiä rappusia ja stressasin miten ehditään kaikki tehdä ajoissa.  Siitä on 9 vuotta ja olen onneksi oppinut pari asiaa siitä. Muunmuassa sen, että halvin kustannusarvio ei ole paras, palkkaa vain tekijöitä joita joku voi suositella ja varaa hyvin aikaa remonttiin. Nyt löytyy jo kaikki luottomiehet LVI-insinööristä puusepään, ei tarvitse arvuutella tulevatko miehet paikalle ja jälki on aina priimaa.  
Kotimme kylppäri on niitä mitä jään varmasti vähän kaipaamaan. Sen suunnittelun kanssa tuli väännettyä kättä aikoinaan ja kannatti.  Perus (bulkki) putkirempan läpikäynyt kylppäri, joka löytyy uudesta remppapommistamme, ei varsinaisesti miellytä. Keksin toki siihen jotakin. 
Ens viikolla ryhdyn purku hommiin uuden asunnon kanssa. Siitä se sitten lähtee. Sisustusasioita en ole pahemmin ehtinyt miettiä, mutta väljää tulee olemaan ja varmaan kauan. Sen verran on lisäneliöitä ja kaikki yhdessä tasossa. 
Ja kiitos vielä kaikille ihanista kommenteista, edellisessä postauksessa :D 


I have so much good memories from here. This 50´s row house has been our home for 9 years but last week, we bought a new flat so I already started my mental moving. And next week I´ll start to renovate our new home... Things go really fast now, thought it will take about two months to renovate the new place. Next week, I can show you more.

9 comments:

 1. Kotinne on kyllä tajuttoman kaunis. Ajatonta kaunetta. Odotan innolla uusia tuulia :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava kuulla Priitta. Oma sisustusinto on ollut vähän jäissä mutta kyllä se tästä taas lähtee ;-) Hyvät viikonloput!

   Delete
 2. Joko tämä livahti kaupaksi? Ja sisustuskyssäri perään - mistä on tuo iso juuttimatto?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Lotta! Matto on Ikean Lohals ja loistava hinta-laatusuhde. Koti on kaupan, löytyy oikotiektä ;-)

   Delete
 3. Anonymous23/11/15

  What an amazing opportunity to start renovating and decorating a home all over again !! Have fun and patience LOL... Marie

  ReplyDelete
 4. Onnea uuteen kotiin Minna ja kiitos kaikista postauksista "vanhasta" kodistasi! Muistan odottaneeni innolla viikottain postauksiasi skandinaavisen selkeistä sisustuksista silloin kun asuin Sydneyssä.
  Edelleen innolla postauksiasi seuraillen - Nina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Nina. Vähän ollut kädet "savessa" nyt rempan kanssa, mutta koitan taas saada blogiin jotain ;-)

   Delete
 5. Congratulations on your new house. Can't wait for results of renovations. But the renovation process is also interesting, so keep on Instagraming about it. :)
  Phew,,, you are restless, you have just finished your cottage building project and you already have new one. ahaha
  Greetings
  Maja

  ReplyDelete
 6. Hi Maja and Thank you! I´ll post also something here, as soon as I have some extra time. I´ve been really busy with this renovating project lately (and my hubby has been traveling... ) But now its weekend and no work, just renovating so hopefully I can also post something here. Fingers crossed ;-)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!