o
o

Nov 20, 2015

Artek goes Christmassy


Kiertelin eilen Artekissa, vuotuisen yhteistyön tiimoilla, katselemassa kuinka joulu alkaa rakentumaan. Kuusista muutama oli vielä pussissa, mutta tuoksun tunnisti jo. Seinissä hehkui syvä punainen, viileyden ja vaaleuden vastapainona. Johanna, talon huippu visualisti, hermoili "Kun kaikki ei ole täysin valmista" - eli ihan täydellistä.  Ei se siltä näyttänyt, mutta ymmärrän häntä.  Huomenna kaikki kuitenkin on jo valmista.  Alkaa nimittäin Artekin joulu, glögin ja piparien merkeissä.
Sesonki aikana myös pientuote valikoima laajenee. Mukana on mm.  Teemu Järvi, Lumi Accessories ja Helsingin Punavuoressa valmistettavat Upload Audio-kaiuttimet sekä muutakin tyylikästä, kivaa, kaunista ja käytännöllistä. Sellaista mitä nyt Artekilta voi vain odottaa. Talon oma abc -pientuotesarja on viikonlopun ajan myös  -20%. Sekä sokerina pohjalla arvonta,  jossa palkintona "Kultakello" -valaisin. Eli jos kaipaatte tämän ihanan vesisateen keskelle vähän joulufiilistä, tiedätte minne kannattaa suunnata. 

Tämä onkin sitten viimeinen joulu Espalla. Uuden vuoden jälkeen liike muutta hetkeksi evakkoon, remonttia pakoon. Vitran liikkeen kautta saa kuitenkin Artekin tuotteita ja osa tulee esille myös sinne. Helmikuussa avaa sitten ovensa uusi Artek. Missä? Se on vielä salaisuus, mutta uskon että vielä paremmalle paikalla kun nyt. Eli ei Artek katoa mihinkään. Joskus yhden asian loppu, on vain uuden alku. 

Artekin joulunavaus, Helsingin Esplanadin myymälässä 21.11 - 22-11  //  La klo. 10-18 Su klo. 12-18 Artek opens Christmas season tomorrow and for that, I made a small tour around the shop. And if you are here in Helsinki,  join the X-mas party.  Saturday 10-18.00 //Sunday 12-18.00 at Eteläesplanadi 18


2 comments:

  1. Muistelen lukeneeni, että Artek palaa lähes kotiin, eli Keskuskadulle Rautataloon tai ihan naapuriin, en muista tarkalleen. Loistava paikka, Stocka ja PohjoisEspa vetävät ihmisiä, toinen puoli vähemmän.

    ReplyDelete
  2. Great pictures, I like the animal posters very much.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!