o
o

Apr 15, 2016

And some living room corners


Tässä kodissa tulee ammattikuvaajaa ikävä. Valo on ihana asia, mutta sen hallinta kuvissa ihan oma juttunsa ja nyt sitä on jo liikaa. Enivei, siitä en todellakaan tullut marisemaan. Olen tuonne Instagramin puolle napsinut jotain kuvia, mutta kamerani on ollut tyystin koomassa. Nyt me kuitenkin ryhdistäydytään, järkkärini ja minä. Tuli tuon rempan ja muuton jälkeen vähän sellainen olo, ettei kodin kanssa oikein jaksanut puljata ja töihinkin piti keskittyä. 
Tiedän kyllä mitä haluaisin tänne. Varsinkin olkkari, joka on iso ja pitkä, on vielä valju. Sellaiset avain asiat puuttuvat kuten mm. ruokapöytä ja valaisimet katosta. Keskellä on vielä erkkeri joka on täysin tyhjä, siitä siis puuttuu kaikki. Tyhjyyskin on kuitenkin sellaista luksusta, että aijon vain nauttia siitä. Ja se mitä etsin nyt, on "peräkammarin poikia". Asioita jotka eivät ehkä kiinnosta muita mutta joissa on jotain minulle. Kalusteita jotka majailevat jossain divarien nurkissa pölyyntymässä. Löydänkö heitä - En tiedä. Kotia kuitenkaan ei voi sisustaa hetkessä, tai en halua. Eli malttia - ja myös sinne. Sekä hyvää ja "aurinkoista" viikonloppua! Palaan ihan pian, kuvasin kerrankin vähän varastoon ;-)

Kattolamppu Innolux */ Pendant lamp  -  Innolux       *blogiyhteistyö - josta lisää vielä myöhemmin ;-)


Few pictures from our unfinished (mostly empty) living room. New dinner table should arrive next week, so after that I have some more ready corners. I believe in slow interior decorating, finding those key pieces just takes some time. But soon, more pictures. And enjoy the weekend! ( + greetings from the countryside )

6 comments:

 1. Kylläpä harmaa Aalto-hylly näyttääkin kivalta.
  Tilasta nautiskellen ja tilaa kuulostellen on hyvä resepti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just näin. Nautin siitä että tutustun asuntoon, siihen miten valo kiertää ja miten koti "hengittää". Ja tämä sisustusvaihe on paras, turha sitä on liian nopeasti sutaista ;-) Viikonloppuja ja terkut maalta!

   Delete
 2. Kaunista, niinkuin aina. Nautin kuvistasi todella paljon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Terhi. Olen kuvannut niin paljon puhelimella viime aikoina, että en oikein osaa enää kuvata kameralla. Pakko ottaa vähän itseä niskasta kiinni.

   Delete
 3. Kaunista, vaikka vaiheessa niinkuin itse asian kerroit! Sinut, blogisi myötä "tuntien", juuri noin sen pitääkin mennä. Todella ihanaa väljyyttä ja nuo lamput….aaah miten kauniita! Hyvää kannatta odotta, meille seuraajille tämä on kuin joulukalenteri:))) Mukavia ja keväisiä työpäiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä voikin olla pitkä kalenteri ;-) Kiitos Villis! Ja sitä samaa.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!