o
o

Apr 17, 2016

Miss F´s room

Teinitytön huone, tosin ei kovin tyttömäinen mutta ihan asukkaan näköinen. Sain kolme toivetta: Iso sänky, pehmeä matto ja työpöytä jossa on laatikoita. Onnistuin - lähes. Työpöydän laatikot tulivat irtona. Hyvää hinta - laatusuhteen, siroa työpöytää laatikoilla, oli yllättävän vaikea löytää. 
Mutta, omistaja sekä sisustaja ovat kummatkin tyytyväisiä. Huone on mukava ja elää varmasti omistajan kasvun tahdissa. Sisustaja tosin vielä kaipailee seinille jotain.  Sporttinen asukas taas on sitä mieltä että  ratsastuspalkinto ruusukkeet ja kaverien kuvat riittävät eli katsotaan. Tämä on neuvottelua, joka onneksi sujuu vielä hyvin. 


Työpöytä & vanerisivupöytä   /  Work desk & plywood side desk - Habitat
Työtuoli & peili   /  Chair & mirror  - Menu, Finnish Design Shop
Sohva, vanha Ikea Kierrätyskeskuksesta  /  Sofa, Ikea´s vintage Moment sofa - From the Recycle Center 
Lattia Timberwise Saarni-parketti mattavalkovahattuna  /  Flooring, Timberwise Ash parquet, matt white waxed 


Sneak peek for my teenage daughter´s "almost ready" room. My sporty daughter had a three decoration wishes: Big bed, comfy carpet and work desk with a drawers, so I almost managed. Nice, slender desk with drawers was bit difficult so I made a small compromise. But for the result, she´s happy. 

11 comments:

 1. Anonymous17/4/16

  Hieno! Ja niin ihanasti erilainen, kuin muuten blogeissa näkee. Kiitos siitä. Olen myös etsimässä tytölleni kirjoituspöytää ja vaihtoehtoja on todella vähän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks olekkin. Etsin sellaista järkihintaista, siroa ( halusin että pöytä mahtuu just tuohon ikkunan väliin) jossa olisi muutama laatikko. Ihan mahdotonta. Pojalle löysin todella hienon Torista, jonka sitten kunnostin remppa maratoonini keskellä ja siitä tuli nappi. Laitan senkin kohta blogiin. Tattista sinä anonyymi ystäväni.

   Delete
  2. Upean näköistä! Enpä olisi muuta odottanutkaan 😊
   Laajempaa kuvakulmaa myös kaivataan.

   Delete
 2. Pöytä on tosi kiva! Tykkään myös siitä että tämä ei näytä sellaiselta tyypilliseltä blogeista löytyvältä kertakäyttö-sisustamiselta vaan pitkäikäiseltä ratkaisulta, kaikki elementit sopisivat hyvin myös nuoren ekaan pikkuyksiöön. Olisi kiva nähdä laajempaa kuvakulmaa siitä että miten nämä kokonaisuudet sitoutuvat yhteen samassa huoneessa.

  ReplyDelete
 3. Anonymous19/4/16

  Tyylikkään ajaton sisustus huoneessa ja ihanan pehmeän näköinen matto. Mistä olet tuollaisen kaunottaren löytänyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaunotar on Ligne Puren ja löytö Stockan alesta reilulla -60% hintalapulla.

   Delete
 4. Anonymous13/5/16

  Heippa! Kivannäköistä! Sänky (runkopatja, musta) ollut hakusessa jonkin aikaa ja heräsi kiinnostus että mistä olet hankkinut...Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Sänky on Iskusta ja jalat on Ikeasta.

   Delete
 5. Heippa! Mistä olet sängyn löytänyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Leena! Runkopatja on Iskusta ja vaihdoin siihen Ikean jalat. Edullinen ja tyylikäs sänky.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!