o
o

Apr 29, 2016

Some favorite products from Marimekko

Ääni lähti, onneksi se ei some touhuilua kovinkaan hidasta. Flunssan keskellä sain piristystä Marimekolta ja tästä iso kiitos kollegalleni Piialle, joka sääti meille Asun-lehden ja Marimekon Puetaan Koti -kiertueen hengessä vielä tälläisen pienen yhteistyökuvion. Kiitos Piialle ja koskas ryhdyt meidän pr-vastaavaksi? Tarvetta olisi. 
Joten eilen puin kotiamme muutamilla Marimekko suosikeillani. Ei ollut vaikeaa, edes flunssaisena.  Tuotteet solahtivat meille kuin voi lämpimään leipään.  Tämän kevään sisustusmallisto, joka nyt on ulkona, on mielestäni kaikkien aikojen paras. Ja jotenkin luulen, että Armi Ratiakin olisi tästä pitänyt. Olenko väärässä, toivotaan että ei. Sellaista hyvää perusmeininkiä. Ruutua, raitaa ja tulevia klassikoita. 
Nyt alkuviikosta esitteli Marimekko myös jo tulevan syksyn ja talven tuotteet. Ruskea ja seventies on teema ja sekin näytti hyvältä. Mutta, ehkä niihin vähän myöhemmin. 

Omat sisustus pohdintani ovat myös tuottaneet tulosta, eli uusi ruokapöytämme saapui eli esitellään sekin nyt samalla. Päädyin pyöreään pöytään jonka ympärille mahtuu parhaimmillaan kahdeksan. Se on aika hyvä määrä, etenkin kun pöytä näyttää sirolta ja on tukeva. Lamput sen päällä ovat kotimaiset Pasilat ja ne odottavat vielä että emäntä saa itsensä kunnolla kuntoon. Asennus siis täysin kesken. 
Ja jos kiinnostaa, alla vielä lista tuotteista. Toki kysykää, jos jotain unohdin. 


Marimekon tuotteet / Marimekko products: 

Mint-astiapyyhe / Mint tea towel
Urna-vaasi / Urna vase
Tiiliskivi (oranssi)- tyynynpällinen / Tiles (orange) pillow case
Mint-tyynynpäällinen / Mint pillow case 
Quilt-tyynynpäällinen / Quilt pillow case


Muut / Rest: 

Musta Pasila-valasin / Black pendant lamp(s) - Innolux
Ruokapöytä / Table -  Snaregade Menu, Finnish Design Shop
Musta pikkupöytä / Small table - Vitra, Finnish Design Shop
Keittiö jakkara / Black stool with leather - Frama, FormverkThanks to my dear colleague Piia, I got really nice package from Marimekko few days ago. She organized to us, Asun-magazine´s freelance stylists, a nice spring gift from Marimekko. Idea was that we styled our home with these spring collection´s products and here´s my styling with Marimekko. 8 comments:

 1. Anonymous29/4/16

  Kannatti ehdottomasti järjestää nämä tuotteet meille, koska näin pääsin itsekin nauttimaan näistä sun superkauniista kuvista Minna <3 ! Rauhaisaa vappua!

  t.Piia / Pieni Talo Helsingissä

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sitä samaa, ihana Piia, ja näitä vaan lisää. Terkut saaristosta!!
   Ja niitä teidän kuvia odotellessa ;-)

   Delete
 2. Itsekin tykkään tuosta uudesta Marimekon mallistosta kuin hullu puurosta. Ja sinua fanitan vuosi vuodelta enemmän. Olet ihan superlahjakas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No samoin! Raikas ja klassinen. Sitten myös iso kiitos sinulle - niin ihanaa kun jaksat käydä täällä vuosi vuodekta. Just kaltaistesi blogi ystävien takia jaksaa aina keksiä tänne jotain. Pus! Ja ihanaa vappua. Ainakin sää hellii nyt.

   Delete
 3. Anonymous29/4/16

  Kivalta näyttää uusi asuntosi ja Marimekon uudet/vanhat kuosit! Saako udella, mitä materiaalia ja mistä nuo Bertoia-tuolien "tassut" ovat? Entä kenen valmistama on edellisessä postauksessa vilahtava mökkimakuuhuoneen vaalea ryppyinen täkki tms.?

  ReplyDelete
 4. Heippa! "Tassut" on leikattu tarrallisesta kalustehuovasta mitä mm. Rautakaupat myy. Ihana, vohvelipintainen filtti on Hay.n uutukaisia ja sitä myy esim. Sisustuksen Koodi Turussa ja Formverk Helsingissä. Kiittäen, M!

  ReplyDelete
 5. upeita kuvia, tekee kyllä oikeutta näiden tuotteiden muotoilulle erittäin hyvällä tavalla :) me likes !

  sun blogi on muutenkin tosi hyvällä maulla toteutettu, tätä on ihana lukea ! <3

  xx Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maria! Hyvillä tuotteilla on todella helppo tehdä hienoja kuvia. Aurinkoista viikkoa! / M

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!