o
o

Apr 25, 2016

Quality time + discount code to D.W watchesLaatuaikaa, sitä tarvitaan. Itselleni se on mökkielämä, merenranta ja poistuminen arkisten asioiden ääreltä. Ja hevoset... Tosin ei arjessani mitään vikaa ole, silti ne pienet poikkeamat rutiineista piristävat kummasti. Sen jälleen huomaa kun viikonloput mökillä ovat alkaneet. Ihana tulla, mutta myös ihana palata. Ja kaupungissakin on puolensa. 
Kuvat ovat mökin parvelta jossa tavara ei hallitse, pikemminkin puu. Itselleni tila ilman tavaraa on yllättävän rauhoittava. Toinen minkä pidän mielelläni pois täältä, on puhelin. Herkkäunisena nukun paremmin kun se ei ole lähettyvillä. Aamulla, sen saa hakea, lukea viestit jne. Mutta ei illalla, ei yöllä.  Jos kelloa tarvitsen, perinteinen herätyskello tai rannekello on parempi vaihtoehto itselleni. Meni yllättävän kauan opetella tämä, vaikka saman olen jo opettanut lapsilleni ;-)
Kello on lahja ja lahjassa oli pieni lahjus teillekkin. Eli koodilla MINNA saa vielä 30. huhtikuuta asti - 15 % Daniel Wellington kelloista. Eli jos perinteinen ajan näyttö on se juttu, tässä on kaunis klassikko. I think we all have to have a special place where, where to relax and get away daily routines. For me it´s our country place. There´s sea, nature and simple living. Coming here for the weekends and holiday gives us great contrast for hectic city life.  
These pictures are from our loft bedroom. There´s bed, some simple storage systems and plenty of wood. It´s relaxing place because there´s nothing extra, just what we really need. 

About month ago I got a watch from Daniel Wellington and this watch is perfect for me, 
I really appreciate classic watches. If you also do, with a code MINNA you can have -15% from your Daniel Wellington order. Code is valid until 30th April. 7 comments:

 1. Anonymous25/4/16

  Niin kaunista!!
  Mistä nuo valkoiset kaapit mitkä on seinässä kiinni? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä jäi remontissa yli kolme Ikea keittiön yläkaappia eli niistä tuli vaatekaapit seinälle ;-) Taso on ylijäämää.
   Kiitos! Tämä on sellaista hiljaista sisustamista. Mikään ei nouse esille ja huuda huomiota.

   Delete
 2. Ihana, rauhoittava tunnelma. Kuin aika pysähtyisi.

  ReplyDelete
 3. Hi,
  I love your holiday and city homes. I wondered where your beautiful, simple shelves are from? I noticed you have white in your beach house and grey in your city house.
  Thanks

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, shelves are from Artek. Well, the white ones, my dad found from the trash bin ( believed or not...) They were´t white, I paint them. Grey ones I bought from the sale.

   Delete
 4. Anonymous29/4/16

  Mua alka rasittaa nää blogit joissa mainostetaan sitä tai tätä tuotetta. Olis kiva vaan lukea sisutusblogeja ilman ylimääräisiä kellomainoksia yms. Sitä yhtä Varpusen blogia en enää jaksa ollenkaan kun siinä jokaine postaus on Iittala sitä tai tätä tms tuotetyrkytystä. Toivottavasti tämä suosikki blogini ei mene samaan ikävään suuntaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, ymmärrän mutta tosiasia on, että jollain meidänkin täytyy tätä pyörittää. Oma blogini ei kuulu mihinkään portaaliin koska en halua jättimäisiä mainosbannereita, joihin en itse voi vaikuttaa, blogiini.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!