o
o

Jun 2, 2016

Tones of greige

Tein reippaan ja pitkän työviikonlopun mökillä ja ensi viikolla lupaan jo näyttää aikaansaannoksiani. Kotiin ajelin Liedon kautta ja sieltä löytyi kirpparilta tarjoiluvaunu. Tarkemmin sanottuna Pauli Blomstedtin  vaunun runko, jonka uudet lasitasot lähtivät jo tilaukseen. Toinen hurahdukseni on tuo töttörö eli Flosin May Day-valaisin täysvalkoisena. Lamppujen kohdalla on  joku aivovaurio. Tai ehkä se, kun on syntynyt pimeimpien kuukausien keskelle, ei valoa voi koskaan olla liikaa.
Pala palalta tämä kakku, nimeltä koti, löytää pieniä kirsikoita kirpparien kätköistä ja raapii rahat kasaan muille herkuille. Tosin, on tässä tullut myytyä aika paljon poiskin.
Niin ja jos haluatte tietään lemppari värini nyt, on se lähinnä kai "greige" eli beigen ja harmaan kimppa. Sävy joka tuossa kaapissakin on, eli 1910 Tikkurilan Pro Grey kartasta.

 May Day lamppu / lamp  - Artek 


Again something new and something old. As you probably know, I´m huge fan a flea markets and vintage design stores and I am always browsing around "someones trash is someones treasures" places. My latest find is this Pauli Blomstedt trolley frame. Glass shelfs are missing but that´s not a problem, I already ordered new ones.
Also a new member for my lamp family arrived last week - Total white May Day lamp from Flos. And yes! I´m really loose minded what comes to lamps. 

9 comments:

 1. Tuo tarjoiluvaunu on kyllä herkkujen herkku, nappilöytö!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vanhemmiltani löytyy tuo sama ja aikoinaan en pitänyt siitä yhtään. Mutta näin se mieli muuttuu ;-)

   Delete
 2. No on kyllä hyvä löytö. Hieno. Eikös olekin kumma miten oma maku muokkautuu ajan mittaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, ja varsinkin kun hinta aika kohdillaan ;-)

   Delete
 3. Nyt kyllä teit kunnon Blomstedtit, ihana vaunu juuri teidän kotiin! Janoan kuviasi, mutta toisaalta ihanaa kun vähän himmailet niiden kanssa, niin riittää pidempään tätä herkkua:) Mukavia päiviä!

  ReplyDelete
 4. En mä himmaile (taikka jemmaile), oon vaan niin tolkuttoman hidas nykyään kuvaamaan kotiani ;-)
  Ja sit tämä löytämisen ilo, haluan pitkittää sitä, eli oikein nautin tästä hitaasta sisustamisesta.

  ReplyDelete
 5. I would be forever grateful for som kind of color code for the lovely cabinet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Ellinor, color is 1910 from Tikkurila´s Pro Grey color card.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!