o
o

Dec 1, 2016

________ A PROJECT ________
Siitä onkin hetki, kun olen tänne remppakuvia postaillut... Ja tämä saa sitten olla viimeinen. Ensi vuoden lupaukseni on - Ei remontteja! Vuodelle 2017 on ihan muuta jo mielessä. Ping Maire ja Piia - Tämä lupaus pitää! Ainoastaan suunnittelua. 
Onneksi olen jossain välissä aina ehtinyt hevosen selkään. Ratsastus on pitänyt ajatukset kasassa. 
Mutta siis, kyseessä on yksiö, joka on ollut vuokralla 10 vuotta ja tämän parissa ole "askarrellut" iltaisin ja viikonloppuisin, kohta reilut kymmenen viikkoa... Kaikki purkutyöt tein itse, yhden väliseinän purkua myöten. Pölyistä, likaista ja aika fyysistä hommaa. Onneksi ei enää. Nyt kaikki maalaustyötkin on tehty  ja ensi viikolla pitäisi alkaa miettimään keittiötä.
Viikonloppuna saarniparketin pitäisi olla valmis. Kiitos - oikeasti taitavan apukäteni Merin, joka myös laatoitti kylppärin. Altaat, hanat ja kylpyhuonekalusteet kannoin sisälle alkuviikosta ja heti kun saan putkimiehen, asennetaan kalusteet. 
Projektin aivan ihanat enennen kuvan kuvat löytyvät tuolta Värisilmän sivuilta. Ja lisää tulee, kunhan saan tämän valmiiksi. 

One of my projects - A one room apartment with a small kitchen. I call this my "weekend project" So you can guess what I do all my weekends... I started this about ten weeks ago and now there´s some light here, at least the walls are bright white  and bathroom starts to look like a proper bathroom. Also the small kitchen corner is about ready for the new cabins etc. All the lovely before pictures you can find from here
 Of course I had a helping hands. Meri made all the tilings and this weekend she will do the new parquet. Bathroom´s  faucet, shower and sink are waiting for the plumber. But stay tuned, this should ne soon ready and more pictures coming.4 comments:

 1. Hyvältä näyttää! Mitkä laatat on lattiassa ja seinissä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin tavalliset kun vain olla voin. Musta 10 x 10 lattiassa ja 10 x 30 seinissä. Tarkemmat tiedot löytyy tuolta Värisilmän blogista, mutta vastaavia löytyy ihan kaikkialta. Kiitos!

   Delete
 2. Oooh, sinä ahkera, taitava, osaava!!! Mistä tuo sinun energiasi on peräisin? Ai niin, hevosen selästä:))) Upeaa jälkeä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri sieltä! Tunnen paljon taitavia ja osaavia ihmisiä eli sitä kautta oppii aina vähän uutta.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!