o
o

Dec 6, 2016

Pre-Christmas inspiration with Marimekko

Ajatus siitä mitä joulu on, miltä se tuntuu ja tuoksuu, on meillä kaikilla hyvin erilainen. 
Minulle se on kiireen hetkellistä loppumista, yhdessä oloa ja rauhoittumista. Tunnelmaa, muistoja ja toiveita tulevasta. Myös kiitollisuutta kaikesta siitä hyvästä, mitä ympärilläni on. 
Vähän samat ajatukset rakentuvat oman Marimekko jouluni ympärille. Kuoseja joista syntyy muistoja ja tietynlaista ajattomuutta joka kulkee vuodesta toiseen mukana. Luonnollista kauneutta joka rakentuu aika pienellä.

Oma sesonki suosikkini on ehdottomasti Unikko. Se on aikojen saatossa nähty ja koettu, mutta niin hyvä taas nyt. Ja jos muita pitää nostaa esille, niin Sami Ruotsalaisen Koppa-tarjoiluvati sekä Carina Seth Anderssonin Ming-vaasi. Kumpikin tuo jotain erityistä ihan perus kattaukseenkin. 

Marimekon joulun bonuksena / viikon etuna on kaikki Oiva-mukit hintaan 13€ / kpl ja niin myymälöissä sekä verkkokaupassa. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 11.12 asti. We all have different ideas how the perfect Christmas should look and feel. Here is my version and with Marimekko. Right now my definitely Xmas favorite is "oldies goldies" Unikko fabric. Brings memories from my childhood and Christmas is all about memories and wishes.  

4 comments:

 1. Anonymous6/12/16

  Oi kun kauniita kuvia! Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja aivan sitä samaa sinne :-)

   Delete
  2. Anonymous1/12/18

   Hei! Haluaisin kovasti tietää mistä kuvien valkoinen metallinen hylly sekä valkoinen lipasto ovat? Ovat nimittäin juuri sitä tyyliä mitä etsin omaan uuteen kotiini! :)

   Delete
  3. Hei, valkoinen lipasto on vanha, kunnostettu Lundia ja hylly on vanha String-hylly joka myös kunnostettu.
   Stringiä löytyy tosin kyllä uutenakin esim. Artekista tai Finnish Design Shopista.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!