o
o

Jan 3, 2017

My "weekend" project _________ finally READY


Ihan alkuun - Hyvät uudet vuodet ja joulutkin ja näin jälkijunassa. Kumpaakaan ei pahemmin toivoteltu täällä ja muutenkin blogi otti vähän talvilomaa, tosin päivittäjä ei. Loppuvuosi oli todella kiireinen ja näin tuntuu taittuvan myös alku vuosikin. Se on hyvä, tosin ei blogini kannalta.  Elämää ei ole yhtään hidastanut se, että olen tehnyt iltaisin ja viikonloppuisin tätä "pikku projektiani" eli yksiötä jonka omistan  (vanha eläkesuunnitelmani... ) ja joka kaipasi jo täysi remonttia. Nyt se on kuitenkin valmis, tarkemmin sanottuna valmistui tänään... Kuvista vielä puuttuu silikonisaumoja ja listan pätkää mutta huh! Vähän on iisimpi olo. Sen voin sanoa, että yksiössä on yllättävän paljon töitä, vaikka neliöitä on vähemmän. Tilan käyttö pitää miettiä hyvin tarkkaan ja standardi koneiden ja kaappien kanssa joutuu viilaamaan. Tässäkin piti ottaa avuksi puuseppäni. Muuten ei olisi mahtunut mikään kaappi.  
Alunperin tämä ei ollut herkku. Vanha, punertava laminaatti vaihtui saarniparkettiin ja kellertävät seinät, katto ja ovet maalasin Teknoksen maaleilla: Biora 3 kattoon ja pohjiin, Biora 7 seiniin, Futura Aqua  40 oviin ja karmeihin. Keittiö ja kylppärin katto maalattin Timantti 7 lla joka on erityisen kestävä, pestävä ja kovaa kulutusta kestävä maali. 
Joskus aikojen saatossa rempattu kylppäri ja keittiö kokivat tietysti suurimman muutoksen. Aika perus materiaaleilla tein, silti lopputulos on mielestäni sopivan persoonallinen ja tilan käyttö toimivaa nyt. On astianpesukone ja paikka pesukoneelle, induktioliesi ym. 
Nyt onnellisena kohti uusia projekteja. 

Edit... Lisää kuvia löytyy Värisilmän sivuilta.


My blog took a small winter brake - Unfortunately I did´t. I just have been bit too busy which is great for freelancer. 
This is my, so called "a weekend project" - A one bedroom apartment ( owned by me). I´ve had this small apartment about ten years and now it was time to renovate this place totally. Originally this wasn´t any pearl but now I am quite happy for the result and especially the tiny kitchen and bathroom are nice and functional.
And of course - Happy New Year! New year with new projects are already waiting.


18 comments:

 1. Anonymous3/1/17

  Pettämätöntä tyylitajua käytetty myös tässä asunnossa!!

  ReplyDelete
 2. Kivalta näyttää koko asunto, ihanan iso kylppäri tuolla! Mulla on muuten ihan sama eläkesijoitus tehtynä :) Hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoin sinulle! Kylppäri on kyllä aika pieni mutta tuo laatoitus luo vähän optista harhaa isommasta tilasta.

   Delete
 3. Samaa mieltä, pettämätön tyylitaju myös tässä kodissa! Yksinkertainen ON kaunista, ei siitä mihinkään pääse. Oikein hyvää alkanutta työvuotta sinulle! Kun sinulla on oman alasi töitä ja olet nuori, kannatta rautaa takoa! Kuulolla ollaan, vaikka et usein kerkiäisi postailemaankaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Villis! Kyllä minä ehdin, välit vain vähän venyvät ;-)

   Delete
 4. scaredy-cat4/1/17

  Hyvältä näyttää! Muuttaisin tuohon yksiöön vaikka heti. :)

  ReplyDelete
 5. Oi että, todella herkulliselta näyttää!! Pienissä tiloissa itse asuvana kiinnostaa toimivuus. Millaiset kaapit keittiössä on, onko jääkaappi joku noista tason alla, vai onko tähän ajateltu erillään seisovaa mallia? Entä liesituuletin? (Ainakin meidän kerrostalossa se on remontoinnin yhteydessä pakollinen.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jääkaappi on integroitu tason alle ja liesituulettimelle on sähkövaraus mutta sitä ei ole. Kepean lieden päällä on hyvin vetävä tuuletusaukko.
   Kaapit on puuseppä tehnyt, standardit eivät tähän mahtuneet.

   Delete
 6. Miten kaunista!
  Raskitko lainkaan laittaa vuokralle??? Lisää kuvia,kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensi viikolla löytyy lisää kuvia tuolta Värisilmän blogi -sivulta. kiitos Eetu!

   Delete
 7. Anonymous5/1/17

  Tosi kaunis lopputulos, niinkuin sinulla aina! Vuosi sitten tehtiin remonttia äitini sijoitusyksiöön ja haastavaa oli saada koneet (apk ja jk) sovitettua pieneen kk:on, joten kiinnostaa miten ratkaisit asian. Onko kk:ssa piilolaatikoita tai laatikoita ollenkaa? miksi sokkelissa on ilmankierto urat? jk? apk on vissiin allasseinällä oikealla? jäteastia? Kiitos jos ehdit postata tarkemmin keittiöratkaisuista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on kaikki integroitu tason alle, myös jääkaappi pakastin lokerolla. Ei laatikoita. Avohylly ja kiinteä kaappi astioille ym.
   Sokkeli ilmankierto urilla kuuluu oikeasti jääkaapin ja uunin alle. Niitä ei ollut vielä kiinnitetty kun otin kuvat ;-) Kiitos!

   Delete
 8. Ei se määrä vaan laatu! Tämän bogin kanssa siis :). Olet aina niin käsittämättömän inspiroiva! Kiitos siitä ja oikein onnekasta alkanutta vuotta!

  ReplyDelete
 9. hey what colour paint is the kitchen(who by) please? very pretty. x

  ReplyDelete
 10. Anonymous15/1/17

  Hei! Mistähän on nuo pistorasiat keittiössä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat Renovan - käytä aina niitä.

   Delete
 11. Beautiful job. Could you tell me the manufacturer of the black kitchen faucet?

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!