o
o

Jan 20, 2017

Thank you Freska!


Olen oppinut jotain. Nimittäin sen, että asiat järjestyvät. Arjen aikataulut tuntuvat ajoittain mahdottomilta, silti aina jotenkin - kaikki järjestyy. Ei ehkä aina niin, kun suunnittelin mutta siihen suuntaan.
Loppuvuodesta, kaiken kiireen keskelle,  sain meilin jossa kysyttiin, käykö teillä siivoja? No ei käy.
Tuli ihan hassu fiilis, juuri kun sekoilin kaikkien kiireiden keskellä, joku tarjoutuu auttamaan.
Eli nyt käy siivoja ja mikään ei voita sitä tunnetta kun perjantaina voi tulla siistiin ja siivottuun kotiin. Meillä käy super ihana britti kundi Tomas, joka aina ihanalla aksentillaan kysyy "How are you?"
Ekalla kerralla suu loksahti auki. Nyt jo osaa olla.
Mistä moinen aarre on? Uudesta siivousfirmasta nimeltä Freska.  Ja voin suositella.
Itselleni on tosi tärkeää, että siivoja on aina sama ja asiakaspalvelu nopeaa. En jaksa aina selitellä, näyttää paikkoja ja hyysätä perässä. Lähden kotona ja kun palaan, siistiä on. Piste.
Laskutuskin on simppeliä, ei paperi laskuja. Mutta ei myöskään näitä " hei olet saanut e-laskun ja kirjaudu sisään ja vietä loppupäivä sekoilemassa jonkun typerän sivun kanssa... Suoraan luottokortilta. 34€ / tunti maksavan siivouksen kun vähentää kotitalousvähennyksessä, jää maksettava 18,70€ eli paha.
Asia mistä myös olen todella onnellinen on se, että perheriidat ovat vähentyneet. Mieheni kun ei ole kovin tarkka sen suhteen onko siivottu vai ei. Nyt on ja kiitos Freska!

Ja jos kiinnostaa, niin kodilla 20MINNA saat 20€ pois kerta siivouksesta ja koodilla 50MINNA saat 50€ pois jatkuvasta siivouksesta. Tässä on siivouspalvelu jota voin lämpimästi suositella!


Do you need a helping hand for your daily life? I do. And I musta say, having a cleaner is one of the best things right now. Nothing beats the feeling when you come home and everything is clean and tidy. Thank you Freska for helping me.

Co-operation post with the Finland´s best home cleaning company - Freska.7 comments:

 1. Teillä näyttää ihanalta!

  ReplyDelete
 2. Anonymous21/1/17

  Kaunista ja seesteistä! Oma asuntoni on samalta aikakaudelta ja on mielenkiintoista nähdä miten samantyyppistä asuntoa on sisustettu. Mistä ensimmäisessä kuvassa näkyvä matto on peräisin? Olen pari vuotta yrittänyt etsiä vaaleaa mutta ei kellertävää eläväpintaista villamattoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se taitaa olla yksi näitä blogini top ten tiedusteltuja tuotteita, eli ostettu aikoinaan Stockalta ja sitä ei ikävä kyllä myydä enää. Kiitosta sinne :D

   Delete
 3. Moi! Kiitos inspiroivasta blogista. MINNA20-alekoodi ei toimi Freskan sivuilla - mistä voisi olla kyse?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inhimillisestä erehdyksestä ;-) Koodit ovat 20MINNA ja 50MINNA. Pahoitteluni.

   Delete
 4. Oh, lucky you. :) This is on my wish list. Or at least self vacuum cleaner. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!