o
o

Mar 9, 2017

Welcome afternoon lightReilut 7 vuotta blogia päivittäneenä, tunnistan jo omat ylä- ja alamäkeni. Alamäki alkaa aina kun valo katoaa. Ei siis mikään henkinen alamäki, ihan vain intressi ottaa kuvia. Eilen tuli sellainen "ping" - Onpa kiva valo! Joka innosti ottamaan kameran käteen. Ei siis mitään auringon paistetta, ihan vain päivänvaloa iltapäivästä. Onhan sitä tässä taas odoteltu vaatimattomat 4 kuukautta. 
Keittiö, jossa kaikki on aivan kuten ennenkin, pääsi kuitenkin kuviin ja ehkä vähän eri kuvakulmista. After 4 months darkness there is again some beautiful daylight - Even at 4 p.m.  When you blog using mainly your own pictures this period of darkness does´t inspire much for taking pictures - Thought I love dark tones and shadows... So just few pictures from our dark grey kitchen. 


6 comments:

 1. Voi vitsi asuntosi on kyllä kaunis. Sinulla on ihan erehtymättömän hienostunut maku ei voi muuta sanoa. Lisäksi tuo remontin työnlaatu näyttää todella hiukealta ja niin ihanan viimeistellyltä. Oi että kun yltäisi tuohon tasoon itsekkin joskus. Mukavaa kevättä ja kiitos tästä kauniista blogista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Tommi. Vedit vähän sanattomaksi. Tämä on melko vaatimattomalla budjetilla tehty remppa, jossa olen itse tehnyt paljon (eli säästänyt ;-) Joihinkin asioihin on panostettu ja taas toisaalta on pihistetty.
   Kaunista kevättä myös sinne!

   Delete
 2. Anonymous23/3/17

  Se on onpa. Ei oMpa. Sinua ärsyttää lukea tätä viestiä, mutta taatusti muistat kirjoittaa onpa-sanan oikein.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vihreistä oppii aina, myös kirjoitusvirheistä. Näitä sattuu, kiitos kun korjasit :D

   Delete
 3. Kaunis koti ja auringonvalo, mikä yhdistelmä! Mukavia kevätpäiviä kotiinne, mukana seurataan:)

  ReplyDelete
 4. I like it very much, I recommend it too szafki

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!