o
o

Jul 5, 2017

Just relax and take a deep breath

Se vie aina hetken, loma rytmiin pääseminen. Ensin on jotenkin kiire - jonnekin. Parin päivän jälkeen osaa vähän jo jäädä ihastelemaan joutsenia laiturin liepeillä ja luonnon kauneutta. 
Suorittaminen alkaa jäädä, kun arkisten asioiden tekeminen kestää. Pitää kantaa vettä, puita ja pesulle pääsee saunan kautta. Siinä sitä sitten useimmiten ottaa sen ensimmäisen syvän huokauksen ja kroppakin vähän hellittää. 
Minulla on tietysti omat loma rituaalit joita ennen ei huokailla. Puitteet pitää olla kunnossa, muutkin kun siis maisemat. Lakanat pitää olla pesty, puhtaan pellavan välistä on hyvä herätä. Samoin saunan pitää olla raikas, sekä siellä tekstiilit myös pesty. Sen jälkeen on hyvä olla. 
Lapuan Kankureille iso kiitos, sillä loman alkuun tuli täydellinen paketti pellavaa - Terva-pyyhkeet ja Kivi-kylpytakki. Minulla on vähän pyyhkeitä ja tekstiilejä ylipäätänsä, mutta kun ne ovat  laadukkaita ja nopeasti kuivuvia, ei paljon tarvita. Ja se sopii tänne, sillä vähemmän on parempi. 


It always takes some time to find the summer vacation mood. The first days goes unpacking all the stuff and trying to be extra productive. Slowly you realize that there´s no hurry, you can just watch swans from the dock or the fading day light. 
But before I start my holiday, I always do some pre preparations here at our country place. First is fresh and clean bedlinen and second is washing the sauna plus all the textiles. After that... Welcome summer vacation! So thank you Lapuan Kankurit for the quality linen towels and bathrobe package. Linen is best here. 


No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!