o
o

Aug 30, 2017

Hi again!Kieltämättä päivitystahti on ollut vähän hidasta. Mutta kaikella on aikansa ja nyt on tuntunut ihan hyvältä jättää blogi hetkeksi hyllylle ja oma koti rauhaan, melkein konkreettisesti pölyttymään.
Varsinkin viimeisen vuoden, olen keskittynyt tyhjäämään, en täyttämään ja vähän tuntuu siltä, että pyrkimykseni "mitä vähemmän, sitä parempi" sisustamiseen, on myös vaikuttanut blogiini. 

Enkä nyt kuitenkin syksyn myötä, olisi aika jo vähän piristyä omalla kotirintamalla ja löysätä vähän minimalistista pipoa. Pakkohan se kuitenkin on myöntää, että esineet, asiat, huonekalut - siis itselle tärkeät tavarat, on se kehys mistä kotimme rakentuu. Ja kaikilla meillä se "kehys" vaan on hyvin erilainen. 
Sisimmiltäni olen kuitenkin melko materialisti, turha kieltämään. Jaksan yhä iloita tuosta taulusta, jonka ostaminen vei ikuisuuden ja kahvipannusta hyllyssä jonka raahasin Tukholmasta ja jota en ole koskaan käyttänyt ja jne... Nykyään huomaan kuitenkin kysyväni itseltäni, jos ihan kassa jonoon asti olen päätynyt, tarvitsenko tämän ihan oikeasti? I know I have been bit slow with my blog lately. This present year´s theme for me (literally ) has been "the less - the better" and looks like this way of life has affected also my blog :D
Anyway have a nice week and see you soon!

13 comments:

 1. Kait ikä tekee tehtävänsä? Olen samanikäinen kuin sinä ja tuntuu että en todellakaan edes tarvitse mitään enään. Hammasharjan voi päivittää suositusrajan puitteissa, thats it. Hyvää syksyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmasti sekin, mutta myös tajuaa myös mikä on aidosti tärkeää. Ja mehän myös hukumme tavaraan josta iso osa on täysin turhaa. Mutta ei saa olla liian tiukkapipo. Pitää tietysti elämästä nauttia.

   Delete
 2. Ostan vain nykyään jos tarvitsen ja mikä kestää. Ei enää esim blogia varten sitä ja tätä tyynynpäällisiä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaikka olen aina mielestäni ollut melko minimalisti, aina kaikkea turhaa on tarttunut matkaan. Nykyään todellakin mietin - onko tarvetta vai onko vain tapa ostaa.

   Delete
 3. Ethän lopeta tätä blogia?? Sain melkein sydärin kun luin "laittaa blogi hyllylle" ..Mutta taisin ymmärtää väärin..toivottavasti.
  Blogisi on yksi kauneimmista mitä tiedän ja olisi ihan kamalaa jos ei enää pääsisi kurkistamaan täydellisen esteettisen silmäsi luomia maailmoja. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lukijani, kuten sinä, on se mikä tämän blogini hengissä pitää. Ihana Teemu, kiitos!
   Eli en suinkaan vaikka vähän hidas nyt olenkin ollut :D

   Delete
 4. HUH! Kiva kuulla:)) Kiitos vielä upeasta blogista! :D

  ReplyDelete
 5. Anonymous8/9/17

  Aivan mielettömän upea taulu! Kenen taiteilijan työ se on?

  Saimi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Saimi,
   Teos on Kaisu Kopsan ja todella komea minustakin. www.kaisukopsa.fi

   Delete
 6. Beautiful pictures. Thanks for sharing this post.

  ReplyDelete
 7. Anonymous18/10/17

  Hei, täällä komppaan muita lukijoita, että ethän lopeta bloggaamista! Seuraan päivityksiäsi harvakseltaan, mutta mielestäni olet Suomen ykköstyyppejä mitä stailaamiseen ja sisustamiseen tulee. Näitä kuviasi on aina yhtä miellyttävää katsella.

  Tuo patsas-idea on myös aivan ihana! Saako kysyä, että saako noita patsaan alla olevia "ständejä" jostain kaupasta?

  ReplyDelete
 8. Heippa ihana anonyymi :D En minä lopeta, olen nyt vain blogin kanssa vähän hidas. Lapset ja vapaa-aika menee nyt edellä.
  Patsas on itse asiassa minä pienenä tyttönä, kuvanveistäjä Erkki Kannoston tekemänä ja ständi on teetetty puusepällä kuvauksiin. Eli ikävä kyllä ei taida ainakaan vielä kaupasta löytää. Tuollainen on kyllä niin monikäyttöinen, että eiköhän joku kohta ala niitä myydä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!