o
o

Oct 4, 2017

It´s tidy now

Lastenhuoneiden kanssa pitää olla nopea. Kuvat pitää ottaa heti kun saanut siivottua. Aika nopeasti ilmestyy paperisilppu, epämääräiset "aarteet", Lego palat ja lattialla lojuvat vaatteet. Toisaalta, niin se pitääkin. 
Näitä kuvia ottaessa tuli yht´äkkiä vähän nostalginen olo. Kaikki kun oikeastaan alkoi tämän pojan huoneesta 8-vuotta sitten. Kotona ollessa jaksoi sisustaa (koko ajan!) ja siivota lastenhuoneita, sitäkin melkein koko ajan. Lisäksi oli kiva löytää samanlaisia "höyrypäitä" netin kautta. Nyt kun lapset ovat kasvaneet, heidän huoneita ei enää sisustella ihan miten vaan. Hyvä jos oven saa avata. "Hei pliis... laita ovi kiinni", taitaa olla tämän hetken sisustusvinkki nro. yksi teinin huoneessa. 
Onneksi on vielä tämä nuorin joka yhä innostuu kun vähän siivotaan ja päivitetään huonetta. Viherkasvit pöydän päällä on esimerkiksi ihan hänen oma toive. 
Jo pelkkä järjestelykin saa ihmeitä aikaan. Eli sen takia kaikki rasiat, korit ja laatikot on aika jees. Organisointi friikki? Kyllä. 


When I started my blog eight years ago, I was home with my youngest son. And in that time my main decorating enthusiasm was kids room´s. I was painting, re-furnishing or doing something all the time. Now when they are bigger and I can hardly open there doors. "Mom, please shut the door".... That is  my main teen´s room decor tip right now...  Luckily this room´s owner is still eight and he likes (or maybe loves) if I do some small changes or "up dates" to his room. 
No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!