o
o

Nov 14, 2017

shades and cornersNämä kuvat ovat olleet ikuisuuden jo työpöydälläni. En suunnitellut mitään blogipaussia, sen tyyppinen suunnitelmallisuus ei kuulu kuvioihin. Ihan kunnon syys-kuume-flunssa, mikä lie on pitänyt aika napakassa niskapers otteessa jo pidempään, kun ei hoida itseä. Ja se vasta tyhmää on!
Mutta mutta, nyt on kunnon kuurit joten eiköhän se tästä. Kaikki kuvaaminen on kuitenkin aika hyvin jäänyt. Ei sisustusintoni ole tietystikkään minnekään kadonnut, se on vain kohdistunut toisaalle eli töihin. Ja oman kotini keskeneräisyys ja tietyt epäkohdat eivät häiritse ollenkaan. Tällä projektilla kun ei ole deadlinea. Ja onhan myös niin, että hyvä koti ei ole vain täydellinen lavaste, vaan siihen kuuluu myös omituisuuksia ja epäkohtia, kuten meihinkin. Se vain usein unohtuu täydellisten kuvien ja blogien keskellä. I did´t plan to take a brake. I just had damn persistent fever-flu period that I did´t take care as I should.  But anyway I haven´t been very active for taking picture so here´s some corners and shades that seems to be my faves right now. 
My home is still unfinished (yes, we moved 18 months ago...) Empty walls, furnitures missing and so on. But I like it this way. This is Home, not interior design project that has tight deadline. 

4 comments:

 1. Anonymous14/11/17

  Hei, saako kysyä? Olet käyttänyt omassa ja muillekin suunnittelemissaan kodeissa seinälle asennettuja jalattoa kaapistoja, jotka mielestäni on tosi kauniita. Pystyisitkö neuvomaan, mikä on sinun mielestäsi maksimisyvyys tällaisille kaapeille esteettisesti ja myös seinällä pysymistä ajatellen, jos tila ei rajoita kaapin syvyyttä. Onko jotain oleellista, mitä pitäisi huomioida tällaisessa ratkaisussa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo olen suunnitellut leijuvia lipastoja / kaappeja. Oleellisista on seinän materiaali, että se kestää. Kiviseinään voi asentaa aika huoletta mutta levyseiniin en suosittele raskasta kaappia. Ja eihän koko saa olla myöskään liian iso / syvä muuten keveys katoaa. 30-40cm on hyvä syvyys.

   Delete
 2. Anonymous15/11/17

  Kauniita ja harmonisia kuvia! Vieläkö puuseppäsi tekee vastaavia kaappiprojekteja? Meillä olisi remontin myötä tarve makuuhuoneeseen täyskorkealle kaapistolle ja joudun teettämään sen jossain. Luotettava tekijä on kuitenkin vaikea löytää...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä puuseppä on ihan täys buukattu tämän vuoden. Ensi vuoden alkuun löytyy jo sitten tilaa.
   Hän tekee kuitenkin vain suunnittelijoiden kautta. Eli jos kiinnostaa laita meiliä info.minnajones@gmail.com

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!