o
o

Mar 27, 2018

Hallway with floating drawer


Edellisen asunnon koirankopin kokoisen eteisen jälkeen hallimainen, iso eteinen on luksusta. Etenkin kun talosta löytyy harrastavia lapsia, jotka levittävät tavaransa aina iloisesti eteisen lattialla. Kun muutimme (ajat sitten) asuntoomme, oli hienoja visioita siitä kuinka tämän eteisen sisustan. Ja sehän jäi.
Eteinen on melko iso ja oviaukkoja on viisi eli ehjää seinä pinta-alaa on melko vähän. Siinä on omat haasteensa. Pidän järjestyksestä, joka toteutuu mahdollisimman vaivattomasti, ja ilmavasta sisustuksesta eli tällainen leijuva, seinää pultattu lipasto oli toimiva ratkaisu. Lipaston piirsin itse  ja super hyvä Blau Interior toteutti tuotokseni eli kiitos heille. Ja tulihan siitä aika ihana. Nyt edes pipot ja lapaset katoavat tyylillä lattialta. 

Julistetaulu seinällä - Atelier Cph This has been a project since 2016 - our hallway. Now finally some progress here, thanks to Blau Interior. This marble top floating drawer (designed by me), gives some style to this slightly boring hallway. And of course its perfect for kids beanies, mittens and scarfs. 

For the poster - Thank you Atelier Cph 


4 comments:

 1. Onpas hieno! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Raisa, onhan tämä nätti ja käytännöllinen :D

   Delete
 2. Anonymous13/7/18

  Kaunista! Saako udella, millä valkoisen sävyllä seinät ja listat on maalattu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja pahoitteluni hitaasta vastauksesta. Lomalla huonosti koneen ääressä.
   Maali on Teknoksen seinämaali ja sävy ihan puhdas, perus valkoinen eli ei sävytetty.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!