o
o

Sep 13, 2018

Home sweet home - For Asun magazine


Viikon taidan olla myöhässä näiden kanssa. Asun-lehti ja syyskuun numero, mihin kuvasimme nämä Mikael Petterssonin kanssa, ilmestyi jo. Vähän on tauti kaatanut ja hidastanut tahtia.
Oman kodin kuvien tekeminen on aina vähän niin ja näin. Kova kiire ei ole ollut, koti ei oikein koskaan ole valmis, se jotenkin hitaasti aina elää. En kuitenkaan haali uutta ja asiat ovat aika hyvin löytäneet paikkansa. Eli mitään ihmeellistä ei ole. 
Ainoa huone mistä ei löydy yhtään kierrätystavaraa, kirpputori löytöä tai itse kunnostettua huonekalua on makkari. Eli vaikka hyvää muotoilua rakastan ( aitoja design klassikoita ), ihan surutta yhdistelen aina näitä "omia romuja" ja väliin vielä Ikeaa. 


Earlier this summer we finally photographed our home for Asun magazine.
Most of these corners you´ve already seen (if you follow my blog or ig). I am not so fond of buying new all the time or changing things dramatically. This is home for my family of five. 


10 comments:

 1. Anonymous15/9/18

  Aivan kertakaikkisen upea ja tyylikäs koti!!

  ReplyDelete
 2. Kiitos ja kumarrus. Omalle kodille sokeutuu aika hyvin, mutta näistä kuvista jää nyt kiva muisto.

  ReplyDelete
 3. really love to see how you evolve over the years.

  ReplyDelete
 4. Anonymous15/5/19

  Hei Minna
  Mikä tuo teidän Snaregaden pöydän halkaisijan mitta on? Ovatko pöydän jalat niin sisällä pöytälevyssä, että on helppo istua myös "jalkojen kohdalla"?
  Kiitos, jos vastaat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöytä on se isoin koko ja sen ympärille mahtuu parhaimmillaan 9 tuolia eli voi istua jalkojen kohdalla.
   Tosi hyvä pöytä - voin suositella.

   Delete
 5. The lamp in the kitchen, where is it from?

  ReplyDelete
 6. Anonymous25/3/22

  Hienoja kuvia! Minua kiinnostaisi tuon ensimmäisen lastenhuoneen leveys (jossa String-työpöytä ja pilkullinen peitto). Meille on tulossa seuraavaan kotiin 2,3 ja 2,5 m leveät makuuhuoneet ja mietin, että mahtuisiko sinne perinteinen sänky työpöydän kaveriksi, vai yrittäisinkö rakentaa kaappisängyn. Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  ReplyDelete
 7. Wow! Jag älskar det!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!