o
o

Aug 13, 2010

Vihreät ajatukset ^^ Green thoughts

Apua, -minä, mustaa ja valkoista rakastava pikku gootti olen alkanut katsella vihreää "sillä silmällä". Siis ihan pienissä detaljeissa. Onkohan sisäinen kelloni sekaisi kaikesta tästä kotona olemista. Nythän tulee syksy eikä suinkaan kevät. Huh, täytyy ihan ravistella itseäni. No, katselen kuitenkin näitä kuvia ja koitan kasata itseni, nopeasti. 

I don´t know what´s happening. Me -who  just loves black and white, has suddenly started to like  green. Well, tiny bites and the exact color of green.  Like in these picture.

Picture source: First and second from Living etc. 4 & 5 from Lotta Agaton´s blog.

12 comments:

 1. :-)

  Meillä on vihreää "piristeenä" ja voin kertoa, että siihen kyllästyy ajan mittaan. Mutta pieninä yksityiskohtina voin suositella, mikäli et saa itseäsi koottua. Heh.

  ReplyDelete
 2. Anonymous13/8/10

  Sama täällä. Eilen ehdin jo hankkia verhon jossa oli reippaasti vihreää. Yleensä vihreää väriä ilmestyy meille keväisin. Käyhän se syksyynkin :)

  ReplyDelete
 3. Ihanat noi lamput!
  Mitä, nä luulin et vihree on neutraali :D vähän niinku harmaa tai ruskee...
  Meillä on vihreetä, vähäsen, se on raikas, muistuttaa luonnosta ja antaa pikkasen väriä sisustukseen.

  ReplyDelete
 4. Tuttu tunne..mulle tuli vaan se keltainen väri ihan puun takaa. Aamulla suunnittelin jopa pistäväni yhden kukkapenkin täyteen keltaisia tulppaaneja :D

  ReplyDelete
 5. Hei mä oon alkanu kattelee semmosta tosi vaaleeta vaaleenpunasta sillä silmällä... se vasta kamalaa onki :D vihree on cool!

  ReplyDelete
 6. would love that green chair for the office.

  ReplyDelete
 7. Anonymous13/8/10

  Minulla on (lue: oli edellisessä asunnossa) kotona melkein täsmälleen samanlainen tuoli kuin ensimmäisessä kuvassa. Nyt en uuteen asuntoon saanut tuoda sitä, se oli ainoa ehto mieheltä.. *nyyh*

  - Uusi lukijasi Reetta

  ReplyDelete
 8. Vihreetä vaan, se on hyvä väri! :)

  ReplyDelete
 9. Meillä on aina ollut sisustuksessa vihreää mutta aina eri sävyisenä. valmistuvaan taloon laitettiin oikein rankemmalla kädellä. Eli keittiön kaappeihin ja saarekkeen laatikostoihin. Kokonaisuutta raikastaa vaalea akaasia, musta, valkoinen ja ruskea.

  tää linnki kertoo enemmän:
  http://3.bp.blogspot.com/_DK8if1zxgoA/TEipXI9IOwI/AAAAAAAABO8/jnFhPOoi580/s1600/Talolla+22.7.2010.jpg

  niin joo kylpyhuoneosastollekin vihertävkullertavia laattoja ;)

  ReplyDelete
 10. Reetta: kiva ja tervetuoloa. Oi ompa julmaa ;) mutta sellaista se on kun sisustusmaut ei osu yhteen :(

  ReplyDelete
 11. älä turhia ravistele! Jos meillä mies sais päättää niin kaikki olis vihreää. Se kun on sen lemppari väri. Tähän asti se on näkynyt lähinnä vaatetuksessa.

  ReplyDelete
 12. Vihreä on hyvä väri pieninä annoksina. Mulla se kuului ennen inhokkiväreihin niinkuin keltainenkin mut niin vaan iän myötä maku on muuttunut. Esikoisen raskausaikana haalin vain vihreitä paitoja ja kolmisen vuotta sitten kuopuksen syntymän jälkeen tuli keltainen.

  Yksi kaveri inhoaa vihreätä niin paljon että heitti kaikki miehensä viherkasvit menemään muuton yhteydessä, kun olivat väärä väriä:)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!